Penimbang Itu Tidak Menipu!

Dengan perasaan bangga lagi terharu, saya ingin memberitahu kawan-kawan semua yang saya telah berjaya mencapai tahap ke’berat’an 50 kg. Setelah berhempas pulas selama 28 tahun, semalam adalah saat-saat di mana badan saya mencatat keberatan itu buat julung-julung kalinya. Rasanya macam nak masuk Malaysian Book of Records saja hehehe~ tapi takde siapa yang sudi masukkan nama saya. Sesungguhnya penimbang itu tidak menipu saya. Impian nak menjadi sedikit berat menjadi kenyataan. Poyo~

[gambar recycle lagi]

Gambar yang tak berapa nak gemuk tapi dah ada ciri-ciri lebihan babat hehehe~

post signature

Share this nice post:

18 Replies to “Penimbang Itu Tidak Menipu!”

  1. jangan berat naik tak turun sudah, hehehe..

  2. Aziza_Hairol says: Reply

    emmm nanti klu klu dah gemok susah pulak nak turun….ha…ha

  3. ♥Hernee Nazir♥ says: Reply

    Ceera>>hadoi takut plak dngr..hehehe

  4. taniah..taniah…
    hehehe..
    moge2 berat yg berisi…
    aminnn…
    erkk!!!
    😉

  5. Siti @ nurie says: Reply

    ko ni hernee….orang semua dok nak turunkan berat bdan, mu pulak nak menambah berat……ada tips nak turunkan berat pulak…

  6. uih kagum.. 50 kg… toin sejak dh besar ni plg ringan pun 51 kg je..

    desperately kuruskan badan b4 9th 8

  7. ♥Hernee Nazir♥ says: Reply

    Aziza_Hairol>>manusia yg x bsyukur ek..ehehehe

  8. ♥Hernee Nazir♥ says: Reply

    myle@my>>ape mknenye tu?hehehe

  9. ♥Hernee Nazir♥ says: Reply

    Siti>>siti tringin nk merasa berisi..b4 this org kate bdn skeping jek..kurus kering..hehehe

  10. ♥Hernee Nazir♥ says: Reply

    shayza>>cik toin 1st time trase gmuk..hehehe..

  11. KTY LAK BILA AR NAK TURUN2

  12. ♥Hernee Nazir♥ says: Reply

    atty's>>kty sabo2 bykkn exercise..hehehe..hernee mmg susah nk naik..

  13. Mummy Dasy says: Reply

    kehkehkeh ko ni mcm² kang dah gemuk x turun² mcm aku padan muke ko

  14. Umi Nawfal.. says: Reply

    heheh.. hernee, sila amik berat akak dlm 5 kg mau??

  15. neezareef says: Reply

    susah tau org target nk naik berat nih dpt naik berat..
    org target nk trn berat mmg ramai tp lg byk pancarobanye..
    chiayoookkk arrr

  16. ♥Hernee Nazir♥ says: Reply

    Mummy Dasy>>teringin long..hehehe

  17. ♥Hernee Nazir♥ says: Reply

    Umi Nawfal>>tlbih sudah 5 kg tu..hehehe

  18. ♥Hernee Nazir♥ says: Reply

    neezareef>>hehehe..mmg btul la kak..

Leave a Reply