Anything About Me, Life

Penimbang Itu Tidak Menipu!

Dengan perasaan bangga lagi terharu, saya ingin memberitahu kawan-kawan semua yang saya telah berjaya mencapai tahap ke’berat’an 50 kg. Setelah berhempas pulas selama 28 tahun, semalam adalah saat-saat di mana badan saya mencatat keberatan itu buat julung-julung kalinya. Rasanya macam nak masuk Malaysian Book of Records saja hehehe~ tapi takde siapa yang sudi masukkan nama saya. Sesungguhnya penimbang itu tidak menipu saya. Impian nak menjadi sedikit berat menjadi kenyataan. Poyo~

[gambar recycle lagi]

Gambar yang tak berapa nak gemuk tapi dah ada ciri-ciri lebihan babat hehehe~

post signature

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

18 thoughts on “Penimbang Itu Tidak Menipu!

  1. ko ni hernee….orang semua dok nak turunkan berat bdan, mu pulak nak menambah berat……ada tips nak turunkan berat pulak…

  2. uih kagum.. 50 kg… toin sejak dh besar ni plg ringan pun 51 kg je..

    desperately kuruskan badan b4 9th 8

  3. Siti>>siti tringin nk merasa berisi..b4 this org kate bdn skeping jek..kurus kering..hehehe

  4. susah tau org target nk naik berat nih dpt naik berat..
    org target nk trn berat mmg ramai tp lg byk pancarobanye..
    chiayoookkk arrr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *