Penimbang Itu Tidak Menipu!

30/06/2009
Dengan perasaan bangga lagi terharu, saya ingin memberitahu kawan-kawan semua yang saya telah berjaya mencapai tahap ke’berat’an 50 kg. Setelah berhempas pulas selama 28 tahun, semalam adalah saat-saat di mana badan saya mencatat keberatan itu buat julung-julung kalinya. Rasanya macam nak masuk Malaysian Book of Records saja hehehe~ tapi takde siapa yang sudi masukkan nama saya. Sesungguhnya penimbang itu tidak menipu saya. Impian nak menjadi sedikit berat menjadi kenyataan. Poyo~

[gambar recycle lagi]

Gambar yang tak berapa nak gemuk tapi dah ada ciri-ciri lebihan babat hehehe~

post signature

Share this nice post:

18 Comments

  • Ceera

    30/06/2009 at 4:58 pm

    jangan berat naik tak turun sudah, hehehe..

  • Aziza_Hairol

    30/06/2009 at 5:00 pm

    emmm nanti klu klu dah gemok susah pulak nak turun….ha…ha

  • ♥Hernee Nazir♥

    30/06/2009 at 5:37 pm

    Ceera>>hadoi takut plak dngr..hehehe

  • myle@my

    30/06/2009 at 5:55 pm

    taniah..taniah…
    hehehe..
    moge2 berat yg berisi…
    aminnn…
    erkk!!!
    😉

  • Siti @ nurie

    01/07/2009 at 8:26 am

    ko ni hernee….orang semua dok nak turunkan berat bdan, mu pulak nak menambah berat……ada tips nak turunkan berat pulak…

  • syahza

    01/07/2009 at 8:58 am

    uih kagum.. 50 kg… toin sejak dh besar ni plg ringan pun 51 kg je..

    desperately kuruskan badan b4 9th 8

  • ♥Hernee Nazir♥

    01/07/2009 at 10:18 am

    Aziza_Hairol>>manusia yg x bsyukur ek..ehehehe

  • ♥Hernee Nazir♥

    01/07/2009 at 10:18 am

    myle@my>>ape mknenye tu?hehehe

  • ♥Hernee Nazir♥

    01/07/2009 at 10:25 am

    Siti>>siti tringin nk merasa berisi..b4 this org kate bdn skeping jek..kurus kering..hehehe

  • ♥Hernee Nazir♥

    01/07/2009 at 10:26 am

    shayza>>cik toin 1st time trase gmuk..hehehe..

  • atty’s

    01/07/2009 at 2:42 pm

    KTY LAK BILA AR NAK TURUN2

  • ♥Hernee Nazir♥

    01/07/2009 at 4:45 pm

    atty's>>kty sabo2 bykkn exercise..hehehe..hernee mmg susah nk naik..

  • Mummy Dasy

    02/07/2009 at 9:32 am

    kehkehkeh ko ni mcm² kang dah gemuk x turun² mcm aku padan muke ko

  • Umi Nawfal..

    02/07/2009 at 9:49 am

    heheh.. hernee, sila amik berat akak dlm 5 kg mau??

  • neezareef

    02/07/2009 at 3:56 pm

    susah tau org target nk naik berat nih dpt naik berat..
    org target nk trn berat mmg ramai tp lg byk pancarobanye..
    chiayoookkk arrr

  • ♥Hernee Nazir♥

    02/07/2009 at 6:25 pm

    Mummy Dasy>>teringin long..hehehe

  • ♥Hernee Nazir♥

    02/07/2009 at 6:26 pm

    Umi Nawfal>>tlbih sudah 5 kg tu..hehehe

  • ♥Hernee Nazir♥

    02/07/2009 at 6:26 pm

    neezareef>>hehehe..mmg btul la kak..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: