Tag: Tips Di Dapur

Restock Barang Dapur

Restock Barang Dapur | Assalamu’alaikum. Alhamdulillah dah masuk 3 minggu bertapa di rumah sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ni. Aktiviti memasak jangan cakaplah, memang tak kering tangan. Bukan Ummi saja kan, ibu-ibu lain pun sama. Macam-macam menu muncul bila dah duduk rumah. Syukurlah masih diberi nikmat memasak untuk suami dan anak-anak. Weekend Ummi macam

Menyiapkan Stok Lada dan Bawang Kisar

Hai korang. Dua hari ni kurang entri blog ni. Kalau tak berderet-deret haha. Kekonon malam Sabtu dan malam Ahad nak marathon update blog tapi tergendala dek kerana ada budak kongker PC. Terus kelaut mood Ummi ni tau. Semalam busy dengan event Legoland sepanjang hari melayan anak-anak di Legoland. Entrinya menyusul nanti ya. Hari ni pagi
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!