Menjamu Selera di Kampung Kambing Medan Selera Iskandar Malaysia

Menjamu Selera di Kampung Kambing Medan Selera Iskandar Malaysia | Assalamu’alaikum. Cerita makan-makan is back! hehehe. Korang tahukan Ummi orang Gelang Patah. Hmm kalau tak tahu haa ni la Ummi bagitahu. Tapi kan.. ini pertama kali Ummi jejakkan kaki ke Medan Selera Iskandar Malaysia ni tau ekekeke. Sebenarnya, this place is quite new la. Bangunan […]

39 total views, 1 views today

Dinner di Nasi Lemak Secret Bonda Taman Nusantara

Dinner di Nasi Lemak Secret Bonda Taman Nusantara | Assalamu’alaikum. Cerita kami yang pertama kali mencuba menu-menu lazat di Nasi Lemak Secret Bonda. Sebenarnya dah lama nak cuba tapi entah la tak sempat-semapt nak singgah. Kali ni memang kami nekad nak juga merasa. Sekali dah pergi terus repeat sampai dua kali. List of drinks.. banyak […]

132 total views, no views today

Value Set Lunch Di Delish Restaurant Ramada Meridin Johor Bahru

Value Set Lunch Di Delish Restaurant Ramada Meridin Johor Bahru | Assalamu’alaikum. Cerita dua minggu lepas. Petang Rabu Ummi ternampak post Value Set Lunch di facebook page Ramada Meridin Johor Bahru. Maka Ummi teruslah mengetag Geng Jumaat menyatakan hasrat di hati hehe. Tak tunggu Jumaat, lunch hari Khamis kami dah berdezup ke sana. Bukan jauh […]

170 total views, 1 views today

Dinner di Restoran Lobstam Taman Nusantara Gelang Patah

Assalamualaikum.. Cerita makan lagi.. Ummi malas nak simpan lama-lama sebab nak delete gambar dari handphone. Sebenarnya dah tiga kali kami makan di Restoran Lobstam yang terletak di Taman Nusantara ni. Untuk pengetahuan korang seafood kat sini semua ‘fresh from the sea’ hehe. Eh mestilah sea.. takkan. kedai tayar kot ekeke. Selain dari berniaga di restoran […]

988 total views, no views today

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!