Tag: Medini Mall

Tourism Johor | Johor Scavenger Hunt 2019

Anda sukakan cabaran dan kelainan?? Jom sertai JOHOR SCAVENGER HUNT 2019 anjuran bersama Tourism Johor dan RWS Club. 30 November 2019 (Sabtu) Medini Mall, Iskandar Puteri (Acara Pelepasan) 9.30 pagi – 4.30 petang‍♂️ RM300 (Yuran Penyertaan – terhad untuk 4 orang) Penyertaan terbuka kepada semua warganegara & bukan warganegara Malaysia yang ingin bersaing merebut hadiah

Ronda-ronda Mall Of Medini

Cerita Ahad lepas, kekonon nak kill the times sementara menunggu waktu berbuka. Jadi kami duk la berpusing-pusing sekitar Mall of Medini tu. Bestnya kalau ada bazar raya time ni konfem Ummi khayal cuci mata. Tapi tak apalah, doodle cube ni pun dah buat Ummi happy. Punyalah lupa kan time ni, patutnya Ummi nak join program

Ramadhan 2017–Day 16

Cerita Ramadhan hari ke 16. Ummi memang dah plan nak masak ayam red, labu masak lemak. Babah pun dah siap belikan bahan-bahan memasak, tup tup dia kata tak payah masak pulak. Sebabnya Acu Nuar nak ajak berbuka kat Absolute Thai, Medini Mall. Ummi dari lemau-lemau mengantuk terus jadi segar ahahaha. Terus call booking meja sesiap.
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!