Blog ku bukan blogmu.. ;-p

Telah di Tag oleh Mummy Dasy

1. Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

Life Dreams
♥My Minds ♥ My Thoughts ♥ My Feelings♥

Kerana blog ini banyak menceritakan tentang kehidupan serta impian saya, En. Nazir dan family..

2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://herneenazirlife.blogspot.com/

Itulah link nya.. timbul idea setelah menemui En. Nazir..hehehe~ sebelum ni blog ni saya private kan.. public blog cuma menggunakan friendster blog sahaja..

3. Apakah ‘method’ penulisan dalam blog anda?

Method? Saya menaip apa saja yang saya rasa sesuai untuk di kongsi dengan kawan² bloggers.. kebanyakan nya tentang kehidupan saya..cerita tentang saya, En. Nazir & family kami..

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

Setakat ini tak terfikir lagi..Sayang gila blog ni walau pun entah apa² entah..hehehe~

5. Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

Mummy Dasy.. dia ni classmate saya masa sekolah.. merangkap bestfriend dalam satu group yang sekepala.. sangat kecoh orangnya.. suka menjerit dari dulu sampai sekarang..hehehe~ ampun Long.. dah ada 2 orang anak.. walaupun rumah kami sekangkang monyet..tapi nak jumpa sgtlah susah..hehe~dia terror Maths tau..

Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.

♥ Shay ♥
♥ Herni ♥
♥ Yazeema – cinta abadi ♥
♥ Lady D ♥
♥ KeiraNazril ♥

Nota kaki: Kalau dah pernah jawab abaikan je lah..

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!