Home » Pallas Jazz Kasut Sekolah Pilihan Untuk Anak-anak

Pallas Jazz Kasut Sekolah Pilihan Untuk Anak-anak

Pallas Jazz Kasut Sekolah Pilihan Untuk Anak-anak

Pallas Jazz Kasut Sekolah Pilihan Untuk Anak-anak | Baru cuti beberapa hari Ummi dah prepare terus kasut sekolah baru untuk anak-anak. Lama sangatkan duduk rumah kaki memasing dah makin memanjang tapi badan maintain slim 😆 Ummi nak pastikan diorang lebih selesa berkasut ke sekolah untuk sesi penggal 3 2021/2022 yang bakal bermula beberapa minggu lagi. Macam biasa pilihan Ummi, tak lain tak bukan kasut Pallas Jazz.

Kenapa Pallas Jazz?

Lebih ringan dan selesa
Sistem pengudaraan yang baik dan cepat kering
Arch Support melegakan ketegangan pada otot kaki agar lebih selesa
Bounce Insole atau lantunan yang lebih baik, lebih selesa

Pallas Jazz Kasut Sekolah Pilihan Untuk Anak-anak

Ummi suka pilih yang velcro strap. Mudah tak payah leceh-leceh nak ikat tali. Tapak kasutnya pun sangat lembut dan selesa sesuai untuk anak-anak yang sentiasa bergerak aktif. Korang boleh dapatkan kasut sekolah Pallas Jazz secara online di link di bawah atau korang boleh dapatkannya di AEON Supermarket berhampiran. Stay safe & patuhi SOP!

Beli kasut Pallas Jazz Online >>> www.wow2wee.com

Baca juga: Kasut Sekolah Pallas Jazz 205-0196BK Pilihan Terbaik

 512 total views,  5 views today

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!