Category: Persediaan Berpantang

Pregnancy | Senarai Semak Keperluan Bayi & Ibu Bersalin

alhamdulillah. persiapan kami dah hampir siap sepenuhnya. dah lega tak payah lagi terboyot2 nak cari barang. memang saya dah pesan awal dengan babah ilham untuk settledkan sebelum kandungan menjangkau 8 bulan. tak larat woooo nak bawa perut pergi shopping. babah kata dia ok jek kalau nak suruh pergi shopping sesorang barang baby. tapi biasalah kita

Pregnancy | Persediaan Berpantang (Penjagaan Luaran) Dengan Nona Roguy

ye, saya masih setia bersama produk Nona Roguy untuk penjagaan luaran dalam pantang nanti. ini kali ketigalah saya jadi pengguna NR. tapi kali ni saya tak ambil full set. macam biasa juga. masih setia jadi pelanggan Kak Engku Bidan Bersalin. 🙂 saya cuma ambil empat produk ni je. minyak berubat herba (untuk bayi) – digunakan secara tradisional
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!