Category: Ole²

Ole-ole Dari London

Eh bulan ni banyak pula entri ole-ole hehehe. Kali ni ole-ole dari London dari big boss. Dalam banyak-banyak fridge magnet yang ada ini yang menjadi pilihan hati Ummi hehehe. Bertambah koleksi fridge magnet Ummi. Nak sampai London tak tahu bila zaman hehe. Apa pun TQ kah encik boss.

Ole-ole Dari Cameron Highlands

Assalamualaikum.. selamat petang uolls. Hari ini Ummi cuti yeay! Ada tetamu di rumah. Keluarga dari Senggarang datang ke rumah kami sempena pernikahan Acu Nuar. Jadi Ummi Babah pun apply la cuti hehe. Eh sebenarnya nak cerita pasal ole-ole dari Cameron Highlands ni. Tok Ayah bertiga beranak baru balik dari CH. Diorang memborong sayur-sayuran kat sana

Ole-ole Dari Vietnam

Thanks Kak Mek bagi ole-ole ni untuk Ummi Ilhams. Suka sangat, comel sebab da warna pink hehehe. Kak Mek pergi makan angin ke Vietnam bulan lepas. Tak sangka ada juga selit ole-ole untuk Ummi Ilhams. Thanks again. Boleh buat letak duit syiling hehehe.

Ole2 Dari Bandung

Yeay! Dapat ole2 dari Bandung, Ita bagi. Thanks Ita. Saya dapat telekung dan fridge magnet, Encik Nazir dapat t-shirt. Thanks again Ita bertambah koleksi fm akak, kiut pulak tu logo twitter yang penting both telekong and fm tu kaler pink.. I loiiikee 🙂 Hernee Nazir – Semalam saya cuti sebab baby sitter Ilham balik kampung,

Ole2 Dari Melbourne

Masa cuti sekolah hari tu, Aunty Kasmah dengan Aunty Kiah bawak Firdaus & Fara pergi bercuti ke Melbourne, Australia. Ayah tak ikut sebab dia memerah keringat mencari sesuap nasi 🙂 Kami? Lagi la tak ikut, duit tabung ayam tak cukup lagi nak bercuti sejauh tu ;p Semalam baru jumpa Aunty masa kenduri arwah mak. Aunty

A Box of Belgian Choc For Me

Tadi masa Dispacth Boy sampai..saya dapat satu envelope kembung..tulisan luar macam dah kenal..lagi² lah sender dah siap² tulis nama..apa lah yg Kak Mas bagi saya kali ni.. Bila bukak envelope tu..ooohhh..dia bagi chocolate rupanya..terus je saya email dia..nak say thanks la..rupa²nya dia baru balik dari Langkawi..tak habis² holiday..hehehe~ingat juga dia pada saya.. dah banyak kali
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!