Category: My Pinky

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 18 – My Gadget

cabaran blogging day 18 – my gadget saya bukanlah minah gadget macam ada kawan saya sorang tu..  saya beli apa yang perlu jek untuk saya guna pakai.. ecehhhhh.. paling penting..   **gambar recycle**   Cik Pinky Netbook Yang Berjasa ni netbook kesayangan saya hadiah dari babah ilham.. sayang gila wooooo.. sentimental value.. masa nak beli ni, memang

Pinky vs Princess II

Sebelah kanan tu My Pinky dan sebelah kiri tu Princess II kepunyaan Ita. Dua2 netbook ni baru berkenal2 rapat. Nak jodohkan tapi nampak gayanya dua2 girl la. Rasa macam lesbian pulak kang hahaha. Merepek betul macam dah tak ada kerja lain. Maklumlah dari awal pagi sampai ke petang “bapak kucing” tak ada kat opis jadi
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!