Category: Makan²

Lunch Di Sushi King Bersama Babah & Syamil

Cerita lepas dari Syamil discharge wad hari tu. Kami ke AEON Bukit Indah sekejap Babah nak cari kasut. Lepas dapat kasut Babah, singgah kejap ke Sushi King. Aban Ilham sekolah masa ni, kalau dia tahu konfem frust hehe. Buat pertama kali ajak Babah makan di Sushi King hehehe. Redho je pakcik ni dengan permintaan Ummi

Friday’s Lunch – Makan Domino’s Pizza Je

Walaupun hari ni tak dapat makan dengan Geng Jumaat, tapi Ummi tetap nak post juga rutin entri Friday’s Lunch hehe. Sorry Geng Jumaat. Insha Allah next week kita bersiaran. Minggu ni Ummi lunch dengan Adik Syamil dan Babah je. Abang Ilham tengah berbahagia dengan Mommy Ngah di Thomas Town. Tengahari Babah tapaukan Ummi Domino’s Pizza

Foods Review | Takoyaki Sedap By Hakinaqi Takoyaki

blog herneenazir.com memang tak lepas dari cerita makan.. makan.. dan makan.kali ni saya nak cerita pasal takoyaki sedap beli dari officemate department sebelah encik hakim.sebelum ni saya dah test beli yang dah siap masak. dah selamatlah dalam perut.tetiba rasa bersalah sebab tak beli bawa balik ke rumah.jadi teruslah saya order takoyaki frozen dari Hakinaqi Takoyaki

7th Anniversary Dinner Treat 18 Oct ‘15 @ The Substitutes Kitchen, Dataran Larkin

oh lamanya tak bersiaran dari blog chokia ni. puan belog busy yang amat. start dari awal bulan busy dengan training volleyball dan netball. balik rumah dah penat, nak on PC pun tak larat. ngempengkan syamil dengan ummi sekali jalan hehehe. eh dah melalut cerita lain pula. kan nak cerita pasal dinner treat sempena wedding anniversary

Memenuhi Hajat Tekak Lagi ;)

sian tekak ni kan. dia request sebelum berpantang nak makan steamboat johnny’s. jadi sebagai tuan yang menghargai khidmat tekak ni, tak sampai hati nak kecewakan si tekak. :p maka petang semalam whatsapp babah ilham. balik kerja ajak ke AEON Bukit Indah nak makan steamboat johnny’s. ekeke. babah setuju, lepas ambil ilham, ambil ummi then berdezup
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!