Anak Tudung Anggun Zara

IMG_1231

 

Koleksi anak tudung lagi.. ye kali ni saya beronline shopping kat Anggun Zara pulak. Tudung kat AZ ni pun cun2 tau, memang rambang mata tengok.

Saya tengok AZ restock anak tudung ni, maka dengan sepantas kilat saya meng’order’ 🙂

07 CREAM –  AVAILABLE

04 HITAM – AVAILABLE

03 GOLD BROWN – AVAILABLE

05 PUTIH – AVAILABLE

05 PURPLE – AVAILABLE

02 HIJAU EPAL – AVAILABLE

Bila tengok semua available, apa lagi terus isi form kat blog AZ dan menunggu taukey AZ reply. Yeahhh.. semua stok masih available. Terus buat payment (cepat je kan kalau bab mengeluarkan duit ;)) Oh ya, sehelai RM7 je.

Dan keesokan harinya, sampailah Encik Pos Laju gila lajulah Encik Pos Laju ni menghantar anak2 tudung saya ni yeay! So far saya pakai ok sangat2. Memang selesa, kalau nak anak tudung muncung ke depan, jangan lupa tetas kat belakang tu tau 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
About Hernee Nazir 4836 Articles
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*