Category: HN Weight Loss Journey

Riadah Petang 100318

Semangat nak beriadah, walau menggendong baby tua tetap jua diteruskan hajat tu hahaha. Suruh tinggal dengan Babah kat rumah tak nak. Jadi nak tak nak Ummi kena brisk walk je lah sambil gendong baby tua sorang ni. Partner nak kurus Ummi, Mommy Ngah. Yang sorang lagi tu acah-acah coach tapi kekadang coachnya pun kelaut dalam

Riadah Pagi 030318

Cerita Sabtu minggu lepas. Hari ke 8 percubaan menurunkan berat badan yang semakin naik bermaharajalela hehehe. Takpe la, slowly but surely kan. Biar turun cara sihat, dengan jaga pengambilan makanan dan bersenam bukan makan ubat kurus. Minggu lepas Ummi jogging sesorang je. Sesorang pun jadi apa ada hal. Dapat satu round keliling taman lebih kurang

Dilema Ummi Nak Slim

Inilah dilema Ummi yang gigih nak slim (cekonon). Bila Ummi malas bersenam dia bebel. Dia yang dimaksudkan ialah Adik Syamil. “Ummi bila Ummi nak BERSENANG? (baca: BERSENAM).. cepatlah bersenang nanti macamana Ummi nak kurus” Tapi bila Ummi dah bentang exercise mat ni dia pula yang sibuk bergolek sama. Nak “senang” juga kata dia. Nampak tak

Riadah Pagi 240218

Seperti yang dirancang bersama Mommy Ngah, pagi ni kami nak jogging sama-sama. Sejak Ummi punya menu sihat menjadi kelaut pertengahan tahun 2016, sampai la ni berat Ummi kemain cantik grafnya. Menaiiiiiiiikkkkkkkk dan tak reti turun hahaha. Makan tak ingat dunia betul. Bila badan dah makin berat ni memacam la rasa sakit sana sini. Lepas Subuh,
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!