27 Jan 2020 | Ilham Syamil Turns 5!

27 Jan 2020 – Ilham Syamil Turns 5! | Assalamu’alaikum.

Alhamdulillah si bujang pemalu Ummi Babah dah genap 5 tahun. Hadiah tu Ummi bagi in advanced last week. Nak bagi semangat supaya beliau rajin pergi sekolah punya pasal. Kalau tak dia kata nak berhenti sekolah. Sebab sekolah lama sangat. Ada je akal dia. Awal-awal minggu ok mood. Bila demam dan start semula sekolah terus mood dia kelaut. Ummi rasa setiap pagi macam marathon satu rumah nak kejar dia, pujuk pakai baju pergi sekolah. Memang menguji kesabaran betul hahaha. Alhamdulillah sebelum cuti CNY dah ok sikit walaupun sampai depan sekolah ada la drama air mata sikit. Dia kata biar Ummi je jadi cikgu dia kat rumah so dia tak payah pergi sekolah 😂😂😂 Ummi kekonon nak celebrate birthday kat sekolah pun dia tak nak sebab malu 🤦🏻‍♀️ Jadi kami celebrate anak beranak jek lah. Post celebrate tu next post ya. Harap keluarlah sebab post birthday celebration 2019 tak keluar haha.

Semoga menjadi anak yang soleh.. penyejuk mata penenang hati Ummi Babah.. we love u! ❤️❤️❤️

Happy birthday kat kembar-kembar Syamil.. Uncle Mizan.. Ibu Q.. Aunty Salina Arifin ❤️

 372 total views,  1 views today

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!