Category: Emotion

Dah La Blog Bermasalah Ditambah Pulak Dengan Sorang Makhluk Yang Bermasalah.. Haru..

Sebelum ni saya ada baca kat blog kawan2 yang diorang punya komen2 kat entri hilang. Rupanya saya pun alami benda yang sama. Kat Recent Comment ada komennya, tapi bila tengok kat entri komennya tak ada. Kenapa ek? Blog saya yang problem ke blogspot yang problem?  Telinga saya baru lepas berdesing dan panas. Ada sorang makhluk

Masalah Gangguan Di Tempat Kerja

tadi dengar HotFM topiknya lebih kurang ni. masalah gangguan di tempat kerja terutamanya dengan rakan2 sekerja. gangguan seksual jga salah satu masalah ditempat kerja juga kan. alhamdulillah setakat ni saya tak pernah mengalami masalah gangguan seksual tu selisih minta dijauhkan. saya yakin ramai antara kita ada masalah ditempat kerja. saya pun alami benda yang sama,

Bila Dengar Lagu Raya

Bila dengar lagu raya baru.. Jiwa rasa kosong. Tak ada rasa nak raya langsung. Kenapa entah. Saya rasa lagu-lagu baru ni ibarat lagu-lagu biasa. Melodinya macam dah biasa kita dengar. Kadang-kadang rasa macam pelik pun ada. Bila dengar lagu raya lama.. Baru ada mood nak beraya. Masa tu lah teringat zaman kanak-kanak. Zaman menggila kutip

Sabar Je lah

Pagi ni tiba-tiba rasa darah tersirap-sirap sedapnya air sirap. Ada seorang Hamba Allah dah spoilled my fasting mood. Aduhai, sabar je lah dengan perangai manusia ni kadang-kadang. Kalau dah kerja awak hantar surat, kenapa mesti nak merungut, nak membebel macam mak joyah eeeeeeeeee.. tak faham betullah. Ada sekali tu, saya pass document pada si Hamba

Geram + Bengang

Baru sempat meng’update’ blog. Sibuk membuat manual untuk e-leave staff. Bunyi macam advance sangat e-leave tu. Tapi sistemnya tak sepenuhnya stabil lagi. Kadang-kadang manusia susah nak terima pembaharuan. Tak kiralah dalam kehidupan seharian atau pun dalam alam pekerjaan. Pembaharuan memang sesuatu yang baik, tapi kadang-kadang menyusahkan. Menyusahkan dari segi ketidaksediaan sistem tu sendiri. Bengang juga

Banyak Makan SEMUT!!!

Arrghhhhhhhhhh..rasa nak makan orang pagi ni..entry kali ni entry lepas geram.. saya geram dengan Orang Yang Banyak Makan SEMUT!!!dah tahu awak tu Raja PELUPA..standby lah segala benda tu awal..ni tak..nak suruh kita turun naik lift 50 kali..lepas tu nak jalan ke sana ke sini..ahhh..tak boleh lah..bengang betul..lepas tu suka buat muka seposen..macam nak cekik je

Bengangnya dengan si Network ni

Macam ni lah muka saya di pagi Jumaat ni..masuk² je ofis..network problem..saya TAK KISAH kalau email tak boleh bukak..tapi saya sangat KISAH kalau blog tak boleh bukak..huissyyyyhhh..macam tau² je kan network ni..ada staff nak mengular layan blog..hahahaha~ tapi sekarang mula saya dah jadi macam smiley face kat bawah tu.. hehehehe~ melampau sungguh kan.. walaupun dok
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!