Kami Tertipu

kami tertipu. tertipu dengan iklan. semalam kami berbuka di kfc. kononnya nak mencuba shrimp stix combo. tengokkan iklan macam sedap. boleh tahan la. tapi saiznya indah khabar dari rupa. [ulang tayang gambar] dalam gambar dan iklan rupa shrimp stix nampak panjang dan besar. tapi yang sebenarnya kecil molek saja. macam gambar di bawah. tak sampai…Continue reading Kami Tertipu

Bila Kami Berkumpul

Seperti yang saya war-warkan di blog, tengahari semalam saya ada temujanji bersama-sama makcik-makcik di atas tu.. hurmmmm.. biasalah bila dah berjumpa, kecoh dibuatnya.. masing-masing ‘speaker’ kuat-kuat belaka.. Kami berempat saja yang ada.. perancangan awal nak berjumpa waktu petang selepas balik dari kerja.. tapi Mummy Dasy dah di ‘booked’ untuk ke Putrajaya.. pagi di ofis saya…Continue reading Bila Kami Berkumpul

Entry Ala Kadar

Semalam balik dari kerja rehat sebentar di rumah..Dalam pukul 8 kami rancang nak ke Kip Mart untuk belanja barang dapur..siap belanja semua dalam pukul 9 lebih..kami terus ke Taman Perling, En. Nazir nak jumpa adik dia Nuar..rupanya Nuar belum balik dari kerja..kami pun lepak-lepak di Rawa Cafe isi perut seketika..walaupun sebenarnya kami dah makan sebelum…Continue reading Entry Ala Kadar