31 Days Challenge by JDT Blogger–Day 14

31 Days Challenge by JDT Blogger–Day 14

Photo_20170118_153946-01

hai uolls, hari ni hari ke 14 cabaran JDT blogger. dah dua minggu dah kita konsisten update blog. yeay! tahniah untuk yang join.

ok hari ni tajuknya “MEDIA SOSIAL SAYA” wahhhh best2. kalau orang lain ada macam2 akaun media sosial akak pun sama juga hehe. ok jom skodeng satu persatu akaun media sosial yang akak ada:

1) FACEBOOK

1484720292066-01

ok ni akaun facebook akak, kalau teringin nak jadi friend akak bolehlah add friend ya. akak punya friend baru 1557 je tak ramai pun. kalau nak singgah komen, silalah komen dengan berhemah ya. tapi yang baiknya berdiam je he.

jom add akak
FACEBOOK HERNEENAZIR

2) FACEBOOK FAN PAGE

1484720244334-01

yang ini fan page untuk blog herneenazir[dot]com. alhamdulillah adalah 337 likers. thanks uolls sudi atau terpaksa sudi like page akak Winking smile

nak like juga? klik sini..
FAN PAGE HERNEENAZIR[DOT]COM

3) INSTAGRAM

1484720204858-01

ini pula akaun instagram akak.  follower pun baru 1226 je. macam langit dengan bumi kalau nak compare dengan geng2 blogger yang femes hehehe.

jom follow akak IG HERNEENAZIR

4) TWITTER

1484719702049-01

akaun twitter akak ni lagi sendu sikit tak ramai follower hehehe. ada 173 follower je. tapi kalau uolls nak follow boleh je. akak suka je kawan ramai2.

jom follow:
TWITTER HERNEENAZIR

5) YOUTUBE

1484720153734-01

akak ni baru je berkecimpung dengan dunia vlog. semuanya sebab menyahut cabaran dari bro framestone untuk #projek2017 #blogretis. uolls pergilah skodeng vlog amatur akak tu. jangan lupa subscribe channel akak tau.

CHANNEL YOUTUBE HERNEENAZIR

ok settle cabaran day 14. jangan lupa support #JDTblogger #31dayschallengebyjdtblogger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

3 thoughts on “31 Days Challenge by JDT Blogger–Day 14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: