Dinner di Mee Tarik Warisan Asli Mydin Mall Mutiara Rini

Dinner di Mee Tarik Warisan Asli Mydin Mall Mutiara Rini

Dinner di Mee Tarik Warisan Asli Mydin Mall Mutiara Rini |Assalamualaikum. Ini cerita bulan 2 tahun lepas kot hehehe. Kali pertama kami ke Mydin Mall yang baru je dibuka dalam bulan Januari 2018 tak silapnya. Sebelum belanja barang dapur kami isi perut dulu. Lokasi pilihan memang nak mencuba menu Restoran Mee Tarik Warisan Asli sebab sebelum ni nak cuba yang di UDA Business Centre tapi tak berjaya. So kita cuba lah yang kat Mydin Mall ni. Setakat entri ni ditulis dah dua kali la kami menjamu selera di sini.


Mee Tarik Warisan Asli adalah berasal dari Lanzhou, China.

Bila dah pilih menu yang ditulis tu sila bayar sesiap di kaunter ya.

Kekonon Ummi nak tengok la Uncle ni buat mee tarik live hehehe.

Kemain peloles ek handphone Asus Babah hahaha. Syamil di usia 3 tahun haha.

Orang nak snap gambar dia, dia buat perangai tutup muka pulak.

Kalau part makan dia ni memang suka duduk sebelah Ummi.

Ok makanan dah sampai, fokus!

Rice with Braised Chicken. Ini makanan Abang Ilham dan Syamil. Not bad sedap.

Mee Tarik Goreng pun portion besar. Ni Babah yang punya kami share portion besar juga. Sedap Mee Tarik Goreng ni.

Dried Dumpling Beef. Ummi la yang order hehehe. Sedap juga. Tapi Ummi dengan Babah je la yang makan diorang tak. Ummi pernah juga makan mee tarik ada kuah soup gitu apa entah nama dia. Boleh tahan sedap. Kalau mee tarik soup ni mangkuk kus semangat besar. Overall sedap la makan kat sini tapi bukan menu yang dicari selalu hehehe.

Ok, akhirnya gamabr-gambar dan cerita dipublish di blog ekeke.

206 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!