Peminat Dim Sum.. Jom Cuba Dim Sum Halal.. Dijamin Sedap!

Peminat Dim Sum.. Jom Cuba Dim Sum Halal.. Dijamin Sedap!

Peminat Dim Sum.. Jom Cuba Dim Sum Halal.. Dijamin Sedap! | Assalamu’alaikum. Korang peminat dim sum? Meh sini cuba Dim Sum Halal buatan Muslim. Sedap tak tipu wehhh. Dah banyak kali Ummi repeat order. Kukus je sendiri kat rumah. Kalau korang tak ada pengukus boleh je guna microwave.

Ada beberapa perisa yang korang boleh pilih..

 All Chicken – Blackpepper/ Mushroom/ Button Mushroom/ Chicken – RM17.50/pack (16 biji) termasuk sos.

 All Seafood – Salted Egg/ Crab Meat/ Crab Carrot/ Seafood – RM17.50/pack (16 biji) termasuk sos.

 Mix Combo – Blackpepper/ Chicken/ Crab Carrot/ Seafood RM17.50/pack (16 biji) termasuk sos.

Masa ni Ummi beli buat jamah kekawan satu office. Untuk kat rumah biasa Ummi buat sarapan bila weekend hehehe.

Nak beli boleh contact nombor kat bawah ni ya.. kawan-kawan atau jiran-jiran yang teringin nak beli boleh kirim Ummi je.. tiada caj dikenakan.. cuma belanja sebungkus jek.. ekekeke..

Nampak lazat kan? Berwarna-warni very the colourful gitu. Sekali ngap terus hilang hehe. Konfem nak lagi.

DIMSUM HALAL

Jijie Othman 013-7223213

**Caj penghantaran dikenakan bagi yang berada di luar kawasan Gelang Patah, Iskandar Puteri.

atau klik terus link ni:

https://nakbelidimsumhalal.wasap.my
https://nakbelidimsumhalal.wasap.my
https://nakbelidimsumhalal.wasap.my

Instagram: Jijie Othman

Facebook: Jijie Othman

115 total views, 3 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

2 thoughts on “Peminat Dim Sum.. Jom Cuba Dim Sum Halal.. Dijamin Sedap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!