STB Merdeka Virtual Walk 2019.. Done!

STB Merdeka Virtual Walk 2019.. Done!| Assalamu’alaikum. Last month Ummi join STB Merdeka Virtual Walk 2019 anjuran Selat Tebrau Babywearers (STB). Alhamdulillah walaupun last minutes baru complete 15km walk kira berjaya juga la kan hehe. Ayat sedapkan hati sendiri sebab rasa 15km pun berzaman nak habis.. cehhhh. Buat masa ni Ummi mampu join secara virtual je la dulu ya hehe. Effort tu penting.. tak gitu?

Once dah complete Ummi send lah tracking walk guna Huawei Health sebagai bukti pada admin STB. Akhirnya dapat juga seketul medal comel ni. Yeay! Comelkan. Siap ada baby pakai ring sling tu.

Rupa medal belakang.

Ok dah selamat digantung bersama cycling medal Babah, fun run dan medal Abang Ilham. Penyangkut tu Babah beli kat Mr. DIY.

This is the official certificate for STB Merdeka Virtual Walk 2019.

Thanks Admin STB. Insha Allah kalau ada lagi tahun depan kita join lagi ya. Ummi tengah consider untuk join 2 lagi fun run start bulan Oktober ni. Insha Allah kalau ada bajet kita join hehe. Till then, babai!

 424 total views,  3 views today

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!