Alexa Rank

Alexa Rank herneenazir.com – 7 June 2017

alexa rank 070617

Global Rank – 623,634

Rank in Malaysia – 4,969

Rekod sebelum INI.

Sumber: SINI

Weehuuu.. rank in Malaysia dah bawah 5k. Alhamdulillah hasil usaha 3 bulan lebih. Semput nyawa nak bagi turun rank ni hehe. Thanks ya yang sudi menyinggah. Kalau ada sesiapa yang nak berkolaborasi dengan Ummi Ilhams, boleh email ke hernee.nazir@gmail.com. Mana tahu korang nak promote bisnes atau produk boleh je kita bekerjasama. Yang nak promote baju raya, tudung raya, kuih raya, food review meh sini email akak ya jangan malu-malu. Untuk semua selamat meneruskan ibadah puasa di bulan Ramadhan,

Share this nice post:
Tagged ,

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

5 thoughts on “Alexa Rank herneenazir.com – 7 June 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *