Alexa Rank herneenazir.com – 7 June 2017

alexa rank 070617

Global Rank – 623,634

Rank in Malaysia – 4,969

Rekod sebelum INI.

Sumber: SINI

Weehuuu.. rank in Malaysia dah bawah 5k. Alhamdulillah hasil usaha 3 bulan lebih. Semput nyawa nak bagi turun rank ni hehe. Thanks ya yang sudi menyinggah. Kalau ada sesiapa yang nak berkolaborasi dengan Ummi Ilhams, boleh email ke hernee.nazir@gmail.com. Mana tahu korang nak promote bisnes atau produk boleh je kita bekerjasama. Yang nak promote baju raya, tudung raya, kuih raya, food review meh sini email akak ya jangan malu-malu. Untuk semua selamat meneruskan ibadah puasa di bulan Ramadhan,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4654

5 thoughts on “Alexa Rank herneenazir.com – 7 June 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!