Alexa Rank herneenazir.com–27 September 2017

  Global Rank – 754,814 Rank in Malaysia – 8,412 Rekod sebelum INI. Sumber: SINI Sekarang sebulan sekali je Ummi duk mengupdate Alexa Rank ni ya hehe. Malas nak update selalu tapi Ummi monitor rank ni hari-hari tau. Alhamdulillah tahun ni memang tahun Ummi berkerja keras menaikkan blog yang tak seberapa ni. Syukur ada kawan-kawan blogger yang […]

Alexa Rank herneenazir.com–25 August 2017

Global Rank – 633,591 Rank in Malaysia – 6,529 Rekod sebelum INI. Sumber: SINI Dah lama tak update Alexa Rank blog Ummi ni hehehe. Tak banyak beza dari last update. Sebab mood macam asyik kelaut. Kurang blog walking dan update blog rasanya. Tapi apa pun thanks yang sudi support blog Ummi ni. Sesiapa yang nak berkerjasama untuk […]

Alexa Rank herneenazir.com–21 July 2017

Global Rank – 599,476 Rank in Malaysia – 6,501 Rekod sebelum INI. Sumber: SINI Fuhhhhh.. dah lama tak update Alexa Rank. Ranknya pun agak kelaut sepanjang musim raya aduiii. Tak apa kita usaha gigih lagi dapatkan rekod lama ya dan capai rank lebih baik lagi. Thanks untuk semua yang tak jemu-jemu ke sini meninggalkan jejak. […]

Alexa Rank herneenazir.com – 7 June 2017

Global Rank – 623,634 Rank in Malaysia – 4,969 Rekod sebelum INI. Sumber: SINI Weehuuu.. rank in Malaysia dah bawah 5k. Alhamdulillah hasil usaha 3 bulan lebih. Semput nyawa nak bagi turun rank ni hehe. Thanks ya yang sudi menyinggah. Kalau ada sesiapa yang nak berkolaborasi dengan Ummi Ilhams, boleh email ke hernee.nazir@gmail.com. Mana tahu […]

Alexa Rank herneenazir.com–17 May 2017

Global Rank – 795,872 Rank in Malaysia – 5,7883 Rekod sebelum INI. Sumber: SINI p/s Hadiah hari jai Ummi Ilhams hehehe.. rank dah mengecil lagi alhamdulillah, Kena usaha gigih lagi, target nak dapatkan sekurang-kurangya Page Rank 1 di hujung tahun 2017 hehe. Doakan Ummi ya. Thanks yang sudi ke sini, really appreciate it. Siapa-siapa nak […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!