DDHN–Menu of The Day 070517

P_20170507_183420_vHDR_Auto

Janganlah jemu tengok menu yang sama je, ketam yellow. Ummi ni masa ikut permintaan anak-anak. Sebab kalau masak tak ikut selera diorang end up Ummi yang syok sendiri makan sampai kenyang, bebudak tu tak ada mood nak makan. Nanti yang gemuk siapa? Ummi jugaaaaaa..

Tengahari ngelat tak masak. Ini masak petang tadi. Jadilah makan 4 beranak. Ketam masak lemak, ikan kering sepat dan sambal tempoyak ikan bilis yang ditambah lagi ikan bilis goreng rangup krup krap hehehe. Bertambah ke tak nasi tak payah tanya lah ekeke.

Ok time to sleep. Tapi sebelum tu kita marathon entri untuk esok. Babai!

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

8 thoughts on “DDHN–Menu of The Day 070517

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: