Tag: sambal tempoyak ikan bilis

Ramadhan 2018 – Day 27

Assalamualaikum.. Menu berbuka puasa kami tiga beranak di hari ke 27. Sebenarnya dah nak sampai waktu berbuka tu tetiba Mama Cu kata nak datang berbuka kat rumah. Ummi ok je, memang ada nasi lebih hehehe. Jom tengok apa yang Ummi masak. Asam pedas ikan separi kata Abang Ilham hahaha. Memandai dia ubah nama Asam Pedas

DDHN–Menu of The Day 070517

Janganlah jemu tengok menu yang sama je, ketam yellow. Ummi ni masa ikut permintaan anak-anak. Sebab kalau masak tak ikut selera diorang end up Ummi yang syok sendiri makan sampai kenyang, bebudak tu tak ada mood nak makan. Nanti yang gemuk siapa? Ummi jugaaaaaa.. Tengahari ngelat tak masak. Ini masak petang tadi. Jadilah makan 4
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!