Tauhu Sumbat Bergedil by Tauhulicious

Sebenarnya saya tak kenal pun owner Tauhulicious ni, saya order pun sebab Suhana ajak order dengan kawan PTP. Ummi Ilhams kan pantang nampak makanan hahaha. Rasa nak mencuba so last week order untuk delivery hari Selasa. Setahu saya tauhu sumbat bergedil ni jalan jauh dari Selangor ke Johor Bahru hehehe.

P_20170425_090102_vHDR_On

Ini ha rupa tauhu sumbat bergedil tu. Tengok akt IG rupanya lada yang dibekalkan tu untuk tabur atas tauhu hahaha. Ahhh halallah tak payah tabur.

P_20170425_090118_vHDR_On

Ini rupa dalamnya. Tauhu yang disumbat dengan bergedil.

P_20170425_090310_vHDR_On

Ada sambal kicap tau. Ummi beli 1 set ada 10pcs RM25. Apa rasanya? Jeng..jeng..jeng.. Mula-mula bedal terus, sekali bila Yap panaskan wahhhh lagi sedap. Eh rasanya sedap uolls. Terpanggil-panggil nak makan lagi. Kiranya ni memang menu breakfast pagi tadilah.

P_20170425_090836_BF

Nampak tengah open for tester hahaha. Tauhu bergedil dah sedap bila cicah dengan sambal kicap tu lagi auwmmmm sedap rasanya. Tak Johor la kalau tak ada sambal kicap ye tak hehe. Serius tak tipu sedap yang amat hehe. Pagi tak makan habis terus ok, simpan sikit untuk minum petang hehehe. Overall, memang sedap. Uolls orang Selangor/KL kalau nak order boleh jengah instagram kat bawah ya.

@tauhulicious
@tauhulicious
@tauhulicious

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!