Tag: Tauhu Sumbat Sedap

Tauhu Sumbat Bergedil by Tauhulicious

Sebenarnya saya tak kenal pun owner Tauhulicious ni, saya order pun sebab Suhana ajak order dengan kawan PTP. Ummi Ilhams kan pantang nampak makanan hahaha. Rasa nak mencuba so last week order untuk delivery hari Selasa. Setahu saya tauhu sumbat bergedil ni jalan jauh dari Selangor ke Johor Bahru hehehe. Ini ha rupa tauhu sumbat

Tauhu Sumbat Sedap

Sejujurnya saya bukan peminat Tauhu Sumbat. Ya memang tak minat. Tapi bila kawan-kawan promote saya tak sampai hati tak beli. Jadi saya belilah sebagai tanda sokongan lagi pun boleh buat makan-makan petang dengan kawan-kawan office. Bila dah dapat Tauhu Sumbat nya rasa macam eh menarik dan aroma bau kuah kacangnya tu. Rasa kuah kacang auwwwmm
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!