Sambutan Hari Lahir Amani Batrisyia PASTI Ar-Rahman

01/03/2017

ilham PASTI

Cikgu Akma hantar gambar-gambar sambutan hari lahir kawan Abang Ilham di PASTI Ar-Rahman. Ummi terkial2 mencari mana Abang Ilham. Rupanya tu ha tengah tunjuk “peace” kat belakang tu. Ingatkan dia buat perangai tak nak bergambar hehehe.

Untuk kawan Abang Ilham, Amani Batrisyia, “Selamat Hari Lahir” semoga jadi anak, murid yang solehah. Semoga dipermudahkan urusan pembelajaran. Ditujukan juga untuk semua anak-anak PASTI Ar-Rahman.

p/s Hari ni ada orang merengek request ummi ambil dia balik sekolah. dia tak nak kawan Mama Cu. Ummi mampu kata “Insha Allah” je.

Share this nice post:

2 Comments

  • Mar

    01/03/2017 at 3:42 pm

    seronok ada sambutan hari jadi kan

    1. Hernee Nazir

      01/03/2017 at 3:44 pm

      aah mar..ilham tu pun last year celebrate kat sekolah gak..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: