Header Blog herneenazir.com

header new - Copy

Ini header terbaru. Buat masa ni ummi bertaubat nak tukar template atas nasihat seseorang yang pakar dalam berblog hehe. Beliau kata header tukar tak apa. Jadi header cincai tu ummi buat sendiri je. Nak suruh babah buatkan cun-cun boleh je tapi takut babah tak sempat. Redho jeklah buat sendiri hehe. Bukan susah mana pun tapi tak lah cun melecun macam header orang lain.

Font tu ummi suka sangat. Sempat buat muka tak malu tanya Uyul Rosli font apa dia guna untuk watermark gambar-gambar dia di blog tu. Rupanya font October Twilight. Cepat-cepatlah ummi download dan gunakan untuk font header hahaha. Kesian makcik sendu nak berblog ni.

Siapa nak download free font OCTOBER TWILIGHT boleh klik link di bawah:
http://www.dafont.com/october-twilight.font

Oklah itu je nak kongsi. Doakan ummi konsisten update blog ya. Tak mahu sendu-sendu hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Header Blog herneenazir.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *