Augmented Reality Card Choki-choki Boboiboy by Ilham Syahmi

semalam ummi dah upload dah video budak 2 beradik ni bercerita pasal “Augemented Reality Card Choki-choki Boboiboy”. 

sebenarnya yang bersungguh tu abang la. sebab ada malam apa hari tu dia terkantoi dengan ummi. handphone ummi memang lock tapi function kamera still boleh guna. rupanya dia syok merakam video. bila ummi tengok terus tergelak besar. muka takut2 suara perlahan2 takut ummi terjaga.

“hai assalamualaikum..”

ewahhhh copy gaya ummi nampak. tercabar la ummi nak bervlog pun terkial2. dia pula bukan main berani rakam video boboiboy hehe.

jadi 2 hari lepas ummi bagi dia peluang abang ilham tunjuk bakat.. abaikanlah bahasa thailand yang keluar dari mulut dia tu ?? . adik syamil macam biasa copy paste apa abang cakap. Dia pun teringin nak explain pasal card boboiboy. hai lah anak. ada je dorang nak buat ummi gelak. 

oklah uolls. enjoy the video ya. 

jangan lupa subscribe channel ummi ilhams.

www.youtube.com/herneenazir

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!