Anything About Me, BFF Ummi Ilham

Friday’s Lunch ;)

lunch hour.. mak2 curi2 masa “me time” katanya hehehe. ni je masa nak berjimba kejap kan. keluar dengan kak leen cari barang anak2. lepas tu menyinggah Secret Recipe Perling Mall.

ummi ilhams macam biasalah dengan noodle in tom yum koong nya. selalu air ice lemon tea tapi tetiba rasa nak minum chocolate ice blended. hmmm macam tak sesuai gitu hahaha. ehh apa ada hal. telan jek lah sedap kot. laparlah tengok gambar ni hmmm.

deep fried wonton share berdua kak leen. kak leen makan lamb chop tapi ummi tak snap. i is segan nak snap pinggan kak leen hahaha. makan2 bual2 sampai tak sedar jam dah nak 2.30pm. baru tahu erti penyesalan hehe.

itulah cerita friday’s lunch. next week plan nak lunch dengan aunty dila. dah janji nak belanja dia makan sebab last week teman ummi cari beg untyk projek beg sekolah #2.

ok, till then. dah malam baru sempat siapkan entry ni. bersiaran secara langsung dari senggarang, batu pahat ecehhhh.

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *