Vlog #1 | Introduction #Projek2017 #BlogRetis by Bro Framestone

berhari2 mengumpul kekuatan.. akhirnya hari jumaat balik kerja, memerap kejap dalam kereta kat parking lot sambil record video 39 saat ni. ikutkan syarat rasa ya seminit sesuka hati je buat pendek hehehe. tak apa ni baru praktis. tak tahu lagi diterima join ke tak.

entah berapa kali la percubaan ni. kalau ada orang skodeng semalam mesti kata ummi ilhams ni gila kot cakap sesorang ekeke. nak buat kat rumah pepaham jek lah lagi banyak sound effect. jadi curi masa sikit before sampai rumah. gigih kau nak menyahut cabaran bro framestone dan team JDT blogger. akhirnya ummi tebalkan muka upload video pendek ni. abaikan keserabaian muka itu hehe.

ok stay tuned for more videos ya! jom subscribe and leave your comments for improvement.

www.youtube.com/herneenazir

kau bajet ko retissss??? ekekeke. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *