Yeay! Dapat Cup Cake Comel Dari Kak Mira

Thanks Kakak Chantek! Walaupun saya belum officially jadi mommy, dapat juga cup cake comel ni sempena ‘Mothers Day’ 8 May 2011. Wahhh.. Terharulah. Last 2 years belikan arwah mak cup cakes sempena Mothers Day masa tu dia dah mula start sakit2, teringat pulak saat2 menyuapkan kat mulut dia. Touching2.. sob..sob.. Tabah Hernee.. Tabah.

Rasa sayang pulak nak makan cup cake ni la hehe. Boleh pulak macam tu ek. Ita dapat juga kaler pink lagi comel gak. Ada orang tu Nazam (bukan nama sebenar) jeles sebab dia tak dapat. Saya cakap kat dia kalau nak kenalah jadi ibu hahaha. Gila kejam.

Untuk semua ibu2 diluar sana ‘SELAMAT HARI IBU’ in advanced. Ahad wish lagi ngeee. Semoga segala pengorbanan ibu2 akan mendapat ganjaran yang setimpal dariNya. Amin.

Hernee Nazir – Teringin nak merasa air tangan Kak Mira? Meh sini jengah blog dia dan tolong majukan bisnes dia tu –Hamnira Delights– 🙂

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!