Awak2.. Cantik Tak Header Baru Blog Kita :)

Taraaaaaaaaa.. inilah header baru blog picisan saya ni yang saya order dengan Jijie- Triple Colour Life. Cantik tak??? Cantik tak??? Saja2 nak yang simple2.. Thanks Jijie 🙂 Mula2 plan nak tukar template blog sekali. Sekali fikir2 nanti dulu la. Kalau baby dah keluar nanti nak suruh Jijie tambah baby duk atas riba tu boleh tak hehehe.

New header.. baju tu sebijik kaler baju maroon saya yang dah tak muat sekarang tu 😉 kat sebelah yang macam kontrol macho tu of course la my En. Nazir with his camera. Dia tak tengok lagi header baru ni, saja diam2 takut dia bebel 😉

 

Yang dua ni pulak blog badge saya dan customade kotak ‘Advertise Here’.  (boleh cari kat side bar) Siapa2 yang nak advertise bisnes/ blog meh la sini 🙂 Total service ni semua RM60. Jijie siap tolong installkan lagi. Thanks again Jijie 🙂

Sebenarnya saya suka sangat tengok design blog Jijie ni. Kemas dan menarik. Kawan2 yang berminat kalau nak tengok hasil kerja Jijie, bolehlah jengah2 blog dia ya. Banyak juga service yang ditawarkan.

Blog Template/ Blog Header/ Blog Setting/ Blog Background/ Blog Badges/ Advertisement plot etc . Bulan ni ada 10% discount for blog makeover & RM 100 for 2 blog headers.

Silalah menjengah TRIPLE COLOUR LIFE – JIJIE

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!