Bekerja Dalam Kegelapan..


Bekerja Dalam Kegelapan..
Originally uploaded by herneesamshudin

.. dan kesejukan.

Seriously, gelap gila office ni dah macam dalam gua. Kitorang dah terbiasa after lunch je tutup lampu. Tujuan utama nak jimat elektrik sampaikan time hujan pun bergelap gulita macam ni.

Sekarang ni boss tak ada kat office. Lampu belakang je terbuka sebab warga emas kat belakang tak berapa nampak hehehe. Bila dah gelap ni mata berpinar2 pula tengok monitor. Maka penyakit mengantuk pun datanglah dengan sendirinya tanpa dipaksa :p Oklah, nak siapkan kerja, sebab 5.30pm dah nak cabut balik tanpa was2 hehehe.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!