Dah Check Temuduga KPLI??? Kalau Belum Meh Sini :)

Tadi Gee email..

Salam.. Kak Long dah check KPLI? Gee tak dapat.. xde rezeki lagi..

Terus saya berdezup buka website MOE ikut link yang Gee bagi..

Taraaaaaaaaaaaa..

Dah agak dah..hehehe~

Tak apalah, sekurang2nya kita dah berusaha Gee. Rezeki tu semua Allah punya kerja. Kalau dah memang bukan rezeki kita nak buat macamana kan. Mungkin memang rezeki kita pada kerja yang ada sekarang ni. Jagalah periuk nasi yang ada ni. Jangan putus asa, cuba lagi next time sekali umur “tak expired” hehehe.

Sesiapa yang belum check lagi boleh klik link ni.. Semakan Panggilan Temuduga Kursus KPLI-SR & KPLI j-QAF 2011

Sesiapa yang berjaya, “Gud luck for the interview” Mudah2an apa yang dicita2kan tercapai.

©Hernee Nazir – Tetiba hari ni rajin sangat update blog.. Apa kes?? ;p

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!