Jom Layan Word Search ;p


Jom Layan Word Search ;p
Originally uploaded by herneesamshudin

Dua hari cuti, dua harilah terperuk macam jeruk kat rumah hehehe. Kurang sihat sikitlah selsema, batuk dan sipi2 nak demam.

Semalam memang malas nak online, hari ni dah tinggal sorang2 baru ada mood nak online. Layan ‘word search’ kat fb, bosan2 layan buku ‘word search’ yang ada kat rumah ni. Beli buku ni bulan lepas, yang lama dah selesai dah. Ada sudoku, tapi saya lemau sikit la nak layan sudoku hehehe.

Petang2 ni kalau dapat makan pisang goreng dan keropok lekor sedap jugakan. Emmm.. Nak carilah sekejap lagi. Lagi sedap kalau dapat ABC Asam ke ABC Special ke.. Fuhhhh mesti segar bugar. Tapi terimalah padah lepas tu, batuk selsema bertambah teruk hehehe.

Oklah, nak melepaskan hajat mata sekejap. Bangun tidur misi mencari pisang goreng, keropok lekor plus ABC kalau ada ;p

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!