Santai Di Nando’s JJ Bukit Indah

Semalam yang indah kami separuh hari dihabiskan di rumah saja. Pagi sarapan di Poyot lepas tu lepak-lepak di rumah, sambil didatangi tetamu makcik-makcik group Yassin mak. Orang datang tu bawa rezeki, jadi wajib melayan tetamu ye πŸ™‚

Semalam kepada semalam kami ke open house Mie anak angkat mak. Entah apa silap makan, En. Nazir sakit perut pulak. Kesian dia, muka menahan sakit perut sememeh je rupanya hehehehe~

Sempat online walaupun cbb sangat hampeh.

Dalam pukul 4 bersiap nak keluar bersantai sambil berdatingan πŸ™‚

Kami ke JJ Bukit Indah je. Simpati dengan ketidak sihatan En. Nazir tu hehehe~ Kang kalau jalan jauh-jauh terpengsan ke apa ke siapa yang nak angkat? Akak juga hehehe~

Kami tuju ke Nando’s saja.

Tak kisahlah kemana pun asalkan dapat spend our precious time together chewah~ bukan senang En. Nazir nak jumpa off day time weekend. 3 bulan sekali je tau. Tu yang menggunakan weekend sebaik-baiknya tu.

Sebelum ke Nando’s singgah SR sekejap beli 2 slices of Chocolate Indulgence~ Mengaum dapat makan neh. Nak beli kek besar2 tak kuasa. Jadi beli seciput je asalkan habis. Kami tak nak membazir, amalan syaitonnn tu πŸ™‚


Bottomless Ice Lemon Tea for me and Premium Orange Juice for him. Sejuknya air lalu ke tekak πŸ™‚

Kami masing-masing memilih 1/4 chicken with 2 sidelines. Saya pilih coleslaw and peri chips and En. Nazir pulak coleslaw and peri potato salad. Coleslaw mesti sorang satu k, tak mo share2 sebab saya adalah tamak hehehe~


Sharing is caring.. peri soup je boleh share hokey πŸ™‚

Tergamak En. Nazir snap gambar wife dia time tengah berangan-angan nak melompat ke Sizzling Stone Grill tu~


Wajah kesayangan hamba.. pheeeewwwiittt~

Sekali sekala tayang gambar bermanja-manjaan dan bergedik-gedikan dengan En.Nazir. Letak banyak-banyak tak boleh nanti ada yang muak tengok ada yang muntah hijau πŸ™‚

Last but not least, saki baki gambar yang tak tahu nak letak caption apa lagi.


Dia.. memang suka ambil gambar dan dia.. juga sangat teruja bila lalu di kedai camera sekarang ni. Dia.. cuma menelan air liur bila nampak DSLR itu πŸ™‚ Kesian dia hikksss

Lepas makan2, kami pergi bershopping hehehe~ Dapatlah baju sorang sehelai, tapi saya over minta 2 helai plus seluar lagi πŸ™‚ En. Nazir mampu senyum je.

Ke Camera Zone sambil bawak battery charger camera kami itu. Entah macamana boleh rosak pulak. Nak ganti yang ori dalam RM180, yang dia orang suggest tu RM 130. Nampak gayanya, nanti-nanti dulu la. Belum ada budget lagi, duduk diam2 je la camera tu huhuhu~

Pergi Four Season sekejap, teringat Makcu yang minta tolong belikan mattress cover yang tengah ada discount tu. Tapi king and queen size dah habis. Jadi saya tak beli pun. Siap semua agenda di JJ, terus ke Danga Bay. Konon2nya nak mengimbau zaman2 bercinta hahaha~ Sambung next entry ye.

post signature

Hernee Nazir

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor β™₯ Product Review β™₯ Food Review β™₯ Media/ Events β™₯ Advertorial β™₯ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!