1 hari di hari Sabtu

12/01/2009
Hari Sabtu lepas awal² lagi..
Saya dah book en. Nazir..
Utk ape? emm..utk ajak breakfast..
Breakfast roti canai kat 1 of my favvy kedai makan..
Tibe² tekak saya rase teringin nak makanroti kat sane..
After had our breakfast..saya pun ajak gi Best Mart jap..
Saje ajak survey Celcom Broadband..hehehe~
Kitorang sampai around 10am ler..
Kedai pun lum semua bukak..hehehe~
Over sungguh..n kedai yg nak dituju pun lum bukak..
Kitorang kena tunggu sampai kul 11am..
Hahaha~ padankan muke..
Bile dah bukak je..saya pun terus la dptkn info²..
Promo yg saya nak tanye tu xde lak kat situ..
Chinese lady tu suruh kitorang gi survey kat Sutera Mall..
Dah terlanjur keluar tu kitorang teruskan gak ler..
Walaupun en.nazir belum tido after Nite shift..hehehe~
Die yang rela..saya x paksa.. ;-p
Dah survey n dah tau price kitorang pun mkn dulu..
Sempat gak survey² lappy..
Emmmm..tu nanti dulu la..economoney la.. hehe~
Pas tu saya ikut en.nazir gie Taman Perling..
Cam biase la nak cari alat² memancing die..
Saya malas nak masuk kedai tu..
Coz tgh kekenyangan x larat plak rasenye..
Duk ler menunggu about half an hour kt dlm keta..
Menyirap gak rasenye..tapi saya relax jek..hehehe~
Rupe²nye die beli Power Roller utk joran baru die..
Suke ati awak ler en.nazir..janji bahagia..
Layannnnnn..

Nie ler kedai nye..sape² kaki pancing..bleh la survey² kat sini..

walaupun penat tunggu tapi sempat lagi..hehehe~

His new power roller.. Brand: Shimano Model: Sienna4000FB Cost:RM150

Share this nice post:

5 Comments

  • ::Umi Sufira::

    12/01/2009 at 4:12 pm

    Perghh..mahal jugak yer rega power roller tuh..ngee…:P

  • Siti @ nurie

    12/01/2009 at 4:16 pm

    hu hu,…itu kalau husbnd siti tau yg siti ada gak kwn yg couplenyer kaki mancing, cnfirm dia suruh kenalkan..ni pun dah tak lrt nak ikut id punyer planning nak gi macing je….eh, tapi kat kota tinggi ada 1 kdai joran yg murah…

  • .:Hernee Nazir:.

    12/01/2009 at 5:14 pm

    Mimi>> a'ah nie yg plg murah kt c2..juling mate kite tngok hubby kuarkan duit..ikut ati syg..tapi dh hobi die..malas nak halang..hehehe~

    Siti>> hubby kite mmg kaki pancing..bleh la jd geng..hehehe..share2 info..kite be2 jd org tgh..hehehe~ kat ne tu kt kota tinggi?kedai ape?kt sane byk dngr brg2 murah ek..

  • Siti @ nurie

    13/01/2009 at 9:12 am

    nama kedai dia joran bagus…..kedai ni kat area stesen bas yg smntra tu..bedepan ngn restoren basir..dan ada lg satu kedai, kat area avon kota tinggi…tryalh…kat situ mmg murah2 tau..siti gi ikut hubby, peh..mmg tak leh tahanlah…siap minta satu pncing utk sitinyer….he he he…1 btg pancing completekn batu ladung, ngn tali ngn scroll, baru rm68…

  • .:Hernee Nazir:.

    13/01/2009 at 10:03 am

    Siti>>lor ye ke..murah ler tu..nti kite bgtau hubby..bleh jln2 kt sane skali..hehehe..thanks 4 the info..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: