Dapatkan Bentuk Badan Ideal Dengan Shapee Seamless Tankee & Shapee Long Arm Shaper

Hai korang, hari ni Ummi nak kongsikan produk menarik dari Shapee. Orang perempuan ni faham-faham je la, mesti sukana bentuk badan yang menarikkan. Mestilah korang tak nak lemak-lemak korang tu tersembul keluar. Haaaa apa kata korang cuba gunakan Shapee Seamless Tankee & Shapee Arm Shaper Long Sleeve. Sejujurnya, Ummi memang ada masalah kenaikan berat badan dalam […]

Gantikan Gula Dengan SweetRoyale Stevia Dijamin Halal

SWEETROYALE STEVIA SWEETERNER PHARMANIAGA Hai korang.. hari ni Ummi nak share dengan korang produk keluaran Pharmaniaga iaitu salah sebuah syarikat GLC farmaseutikal yang terbesar di Malaysia. Produk SweetRoyale Stevia ini sangat baik untuk kesihatan dan semakin menjadi pilihan pengguna terutamanya mereka yang menghidap penyakit Diabetes. Buat pengetahuan korang, produk stevia ni dah lama berada di pasaran tetapi perlu diingat […]

Chomel Pencuci Serbaguna Untuk Breast Pump & Botol Susu

Hai gorgeous momies semua. How’s your life? hehehe. Saja je Ummi nak tanya life mommies semua. Padahal Ummi dah tahu dah kita semua serupa ya ibu-ibu. Yang berkerja mahu pun ibu-ibu yang jadi surirumah sepenuh masa. Dalam kesibukan hidup ibu-ibu melakukan urusan seharian, pastinya ibu inginkan yang terbaik untuk anak-anak tak kiralah dari segi apa […]

DDHN – Ikan Siakap Goreng Dengan Tepung Goreng Serbaguna Bestari

Hujung minggu Ummi ketandusan idea nak masak. Nak masak daging korban masak kari, dagingnya terlupa defroze awal-awal. Tanya Babah nak makan apa, sekali dia bagi idea, “Apa kata goreng tepung ikan siakap guna tepung yang sedap tu” Bila Babah cakap tepung tu Ummi dah tahu dah tepung apa yang dia maksudkan tu. Tak lain dan tak […]