• NIQA Hijab Wash & NIQA Instant Magic Spray Pakar Pencuci Tudung Anda!

    08/06/2018

    Assalamualaikum uolls.. Mak-mak, kakak-kakak dan adik-adik.. dah beli tudung raya ke belum? hehe. Korang nak tanya sikitlah, macamana ya korang jaga tudung korang? Ummi baru je berjinak-jinak dengan produk penjagaan tudung NIQA Hijab Wash dan NIQA Instant Magic Spray. Best sangat tau dua-dua produk ni. Tudung pun berbau wangi, lembut dan mudah dibentuk. Thanks lah…

    Read more
  • Bangkit Cheese Sedap Untuk Santapan Hari Raya

    22/05/2018

    Korang yang masih tercari-cari kuih raya apa nak beli untuk Hari Raya yang bakal menjelma ni, boleh la cuba Bangkit Cheese ni. Serious sedap. Ummi dah beli sebotol sebelum puasa hari tu hehehe. Bahan utama membuat Bangkit Cheese ni adalah dari tepung ubi, butter, gula dan cheese menjadikan bangkit cheese ni gebu dan rapuh cair…

    Read more
  • Althea Bare Essentials Terbaru dari Althea Korea

    13/04/2018

    Surprise box from Althea. TQ Althea. Ummi is very excited to know what inside the box! Ecehhhhh.. kemain lagi. Warna pink pula tu. Lain macam semangat hehehe. Althea nak suruh Ummi bergossip tentang “baby baru” ni rupanya. Nampak itu kotak pink. Ok tak sabar nak unboxing. Jom tengok Ummi unboxing Althea Bare Essentials. Disebalik tabir…

    Read more
  • Samyeang Sauce Sedap Hanya di Domino’s Pizza

    11/04/2018

    Yeay!!! Akhirnya Domino’s Pizza jual sos samyeang ni. Baru je hari tu berbual dengan kawan Ummi, kalaulah ada jual sos samyeang ni kan best. Tup-tup beberapa hari lepas diorang promote. Jadi Ummi tak lepaskan peluang membeli sebotol untuk Ummi kat rumah. Ramai tanya Ummi sedap sangat ke Pizza Samyeang dan Ayam-Haseyo tu? Jawapan Ummi ya…

    Read more
  • Handsock Qainisa Lembut & Selesa

    05/04/2018

    Hari ni Ummi nak share dengan korang handsock best ni, Handsock Qainisa. Serious best tau. Kainnya lembut dan selesa. Ummi guna handsock ni bila pakai jubah atau blouse yang tak ada getah atau grip di hujung lengan. Jadi tak lah terselah lengan kita tu. Handsocks Qainisa ni: Sesuai untuk pakai pergi kerja di pejabat ataupun…

    Read more
1 2 3 4 19
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: