• Aktiviti Memancing Babah dan The Ilhams

    08/03/2017

    Cerita Ahad lepas, Babah nak pergi memancing dengan kawan dia di Tanjung Nelayan Fihing Village, Pendas, Gelang Patah. Babah kata nanti Abang Ilham dah balik dari sekolah bawalah anak-anak ke sana. Ummi ok je. Lepas ambil Abang Ilham dari PASTI, kami tiga beranak terus ke sana. Dari jauh dah nampak bayang-bayang Babah tengah duduk menanti…

    Read more
  • Tambahan Pokok2 Comel Di Ummi Ilham’s Mini Garden

    23/12/2016

    singgah di Butik Dunia Anak Kecil mata terus terpaut dengan pokok2 bunga dalam tin ni. terus rasa nak beli untuk projek bercucuk tanam dengan The Ilhams. setin harganya RM15. banyak2 pokok ummi cekut pokok Zinnia. entah pokok apa entah dalam bahasa melayu. mula2 nak ambil sunflower. tapi memikirkan ada satu sunflower baru nak membesar kat…

    Read more
  • Sambutan Maulidur Rasul Masjid Al-Irsyad, Desa Paya Mengkuang

    19/12/2016

    cerita semalam.. alhamdulillah kami empat beranak sempat menghadirkan diri dalam majlis sambutan Maulidur Rasul Masjid Al-Irsyad, Desa Paya Mengkuang. plan asal nak join perarakan mewakili jalan masing2 tapi anak2 tak bangun hahaha. sampai masjid pun dah lambat sikit. alhamdulillah ramai yang datang. masing2 menanti ceramah dari Da’i Azam Al-Kankari. tajuk ceramah “Amalan Sunnah Pemangkin Kesejahteraan…

    Read more
  • Ilhams @ Iskarnival Sama-sama 2016, Puteri Harbour

    13/12/2016

    alhamdulillah Iskarnival ketiga dan terakhir untuk tahun ni yang sempat kami join. bulan 10 dan 11 memang pack gila kot jadual. ada jek aktiviti bila hujung minggu. macam yang diberitahu dalam entry lepas, selain nak cuci2 mata di Iskarnival Sama-sama, kami nak teman babah tengok gambar dia di ruang galeri IMKlik tu hehe. nak tengok…

    Read more
  • Projek Eksplorasi Johor Bersama Ilhams 2017

    28/11/2016

    credit pic: Tourism Johor tahun 2016 belum pun melabuhkan tirai, tapi ummi ilhams dah berangan.selain dari projek nak ke sabah tahun depan, ummi tengah plan “Projek Eksplorasi Johor Bersama Ilhams”haaa.. ada yang nak join ke? jejomsssss.tapi kena bukak kalendar siap2.tengok dan pilih tarikh betul2 baru boleh mula projek.doakan semoga impian ummi ilhams ni dipermudahkan. ehhhh..…

    Read more
1 2 3
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: