Anything About Me, Emotion, Work

Dah La Blog Bermasalah Ditambah Pulak Dengan Sorang Makhluk Yang Bermasalah.. Haru..

Sebelum ni saya ada baca kat blog kawan2 yang diorang punya komen2 kat entri hilang. Rupanya saya pun alami benda yang sama. Kat Recent Comment ada komennya, tapi bila tengok kat entri komennya tak ada. Kenapa ek? Blog saya yang problem ke blogspot yang problem?  Telinga saya baru lepas berdesing dan panas. Ada sorang makhluk yang tak ada budi bahasa…

Read More

Anything About Me, Emotion, Frenz

Gurauan Yang Sangat Tak Kelakar..

 .. dan harus di bagi penampar sulong dari seorang anak sulong. “Long laki ko mane?” “Tak de dia keje malam” “Anak ko dah berapa?” “Mana aku ada anak lagi”“Tu la ko.. tak pandai”“Aeh ko ni.. belum ada rezeki.. tu semuakan kerja Tuhan..kalau ko kawin sekarang pun belum tentu ko dapat anak terus” “Aeh aku pandai.. aku ekpress”“A’ah jangan sampai ekpress…

Read More

Anything About Me, Emotion, Rambling, Work

Masalah Gangguan Di Tempat Kerja

tadi dengar HotFM topiknya lebih kurang ni. masalah gangguan di tempat kerja terutamanya dengan rakan2 sekerja. gangguan seksual jga salah satu masalah ditempat kerja juga kan. alhamdulillah setakat ni saya tak pernah mengalami masalah gangguan seksual tu selisih minta dijauhkan. saya yakin ramai antara kita ada masalah ditempat kerja. saya pun alami benda yang sama, kadang2 masalah komunikasi antara rakan…

Read More