I’m One of Althea Angels!

Good news in a good and barokah day! Alhamdulillah! Thanks Althea for choosing me as one of Althea Angels! Appreciate it very much. Thanks again for the great opportunities to be part in Althea’s Beauty Ambassador Community. Can’t wait to receive all the offers stated below: Welcome Gift Monthly K-Beauty Giveaways Seasonal Annual Shopping Credits Exclusive […]

Promosi Berganda-Ganda Sempena Sambutan Ulangtahun Ke-6 Hermo!

PROMOSI BERGANDA-GANDA SEMPENA SAMBUTAN ULANGTAHUN KE-6 HERMO! Tawaran hebat untuk produk kecantikan tempatan dan antarabangsa. JOHOR BAHRU, JOHOR 18 MEI 2018 – Hermo, sebuah online platform yang khusus menawarkan produk kecantikan tempatan dan antarabangsa akan menyambut ulangtahun ke-6 pada 21 Mei hingga 24 Jun 2018. Memperkenalkan kempen ‘Hermo 612 2018’ nombor ini dipetik dari gabungan tarikh […]

Cara Membuat Masker Kunyit

Bila dah kurang pekerjaan di rumah, mulalah timbul idea-idea nak menghilangkan boring tu. Beberapa hari lepas tengok video viral Abang Ton di facebook buat masker kunyit. Ehh. Jomlah kita follow. Jomlah manjakan kulit yang tak berapa nak flawless ni hahaha. Kulit muka Ummi ni tak ada masalah jerawat, kekadang je la muncul seketul dua. Kalau […]