Babah at ISI-UTM Urban MTB Jamboree 2019 – 19 Jan 2019

Babah at ISI-UTM Urban MTB Jamboree 2019 – 19 Jan 2019

Assalamualaikum..

Hari saja nak cerita pasal Babah Ilhams yang baru je lepas join ISI-UTM Urban MTB Jamboree 2019 yang di adakan di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai. Ini event pertama tahun 2019 dan event ketiga yang Babah join semenjak dua menjak menceburi aktiviti berbasikal. Dah lama Ummi nak share di blog tapi macam biasalah mood tak tentu arah ni hehehe.

Antara gambar-gambar Babah sepanjang berbasikal dengan kawan-kawan dan peserta lain. Yang penting kerana basikal dia dapat tambah kawan baru, junior-junior sekolah Ummi ekekeke. Anak-anak pun excited nak berbasikal tiap-tiap petang dengan Babah. Bertambah lagi satu aktiviti “bonding time” Babah dan hero-hero kecil. Babah korang semua sukan pun dia redah hehehe.

Koleksi medal ketiga. Ya baru je tiga. Baru berjinak-jinaklah katakan. Anak-anak jadi tukang sorak bila Babah bawa balik medal. Jadilah buat ole-ole untuk diorang yang kena tinggal. Next event Ummi tak pasti bila. Harap jangan terkena time Ummi bersalin ekeke.

65 total views, 1 views today

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

One thought on “Babah at ISI-UTM Urban MTB Jamboree 2019 – 19 Jan 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: