Friday’s Lunch – Kenny Rogers Roasters Buy 1 FREE 1 Red Hot Meal

Friday’s Lunch – Kenny Rogers Roasters Buy 1 FREE 1 Red Hot Meal

Assalamualaikum..

Kemain laju Ummi taip entri ni ok hehehe. Misi makan Kenny Rogers Roasters Buy 1 FREE 1 Red Hot Meal berjaya bersama Geng Jumaat hehe. Gigih tak gigih sangat la kan hahaha. Saja kot ada yang terbaca sempat lagi la nak grab the chance kan gitu.

Mula-mula macam ya tak ya je nak ke Kenny Rogers, sebab makcik Eqa & Noni tu busy meeting. Sekali diorang call jadi, apa lagi berdezup kami ke Puteri Harbour. Nasib baik orang tak ramai kat sini dan tak menunggu lama. Ada geng Engineering PTP dah sampai awal hehehehe.

Inilah set Kenny Rogers Roasters Buy 1 FREE 1 Red Hot Meal. Kiranya ni set Quarter Meal la. Cuma sepatutnya kalau ikut promo diorang bagi mashed potato sebagai salah satu side dish. Tapi stok mashed potato kat sini dah habis so diorang tukar dengan nasi. Seumur hidup Ummi memang tak pernah pilih nasi sebagai side dish. Tapi redho jek lah. Bedal jek lah labu dah lapar. Rasanya Ummi yang komplen tak naka nasi tu la yang pinggannya paling licin sekali ekeke. Kata Eqa kalau tulang ayam boleh makan dah lama licin kena makan hahaha. Kurang asam!

Haaaa beratur kauuuu..

Yang ganjil, pelik, aneh selalunya Eqa.. hahaha

Buat-buat tak kenal je la Ummi yang makin kembang.

Kelembutan Noni terhakis dek gaya jari hahaha. Eqa macam biasa, ini gambar yang sehabis baik la yang dapat disnap.

Ok total makan tadi semua RM98. Macam biasa bahagi empat orang. Alhamdulillah kekenyangan sampai rasa tak boleh nak jalan ke kereta haha. Siapa nak terjah Kenny Rogers untuk promo ni cepat-cepatlah ya. Bukan selalu dapat buya 1 free 1 ni.

Sekian info dari Ummi Ilhams. Selamat menjamu selera!

Kat bawah ni ada additional promo dari Kennay Rogers Roasters Malaysia.

‼️ SURPISE REWARD‼️

Free Golden Wrap Meal will be given to the guest who has an 8 at the end of the receipt number. The Free meal is applicable with purchase of RED 2019 Buy 1 Free 1 RED Hot Meal.

Duration: 14 January 2019 till 27 January 2019

Terms & Conditions:

✔️ Free Golden Wrap Meal is applicable with purchase of RED2019 Buy 1 Free 1 RED Hot Meal.

✔️ Valid for dine-in only. Redeem the Free Golden Wrap Meal from 21 Jan till 31 Jan 2019 at the same restaurant.

✔️ Present the original receipt during meal redemption.
✔️ Not valid for ROASTERS Delivery/Catering/ROTM
✔️ Not valid with others offer/promotion/discount.
✔️ Subject to stock availability.
✔️ The management reserves the right to replace promotion item with item of similar value and amend these terms and conditions without prior notice.

Present the original receipt during meal redemption.
✔️ Not valid for ROASTERS Delivery/Catering/ROTM
✔️ Not valid with others offer/promotion/discount.
✔️ Subject to stock availability.
✔️ The management reserves the right to replace promotion item with item of similar value and amend these terms and conditions without prior notice.

Credit info: http://www.krr.com.my/v3/promotions.php


110 total views, 1 views today

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: