Ramadhan 2018– Day 7 (Buka Puasa di Seoul Garden)

24/05/2018

Selamat malam uolls.. Assalamualaikum πŸ˜‰

Cerita berbuka puasa kami semalam hari ke 7. Kami berbuka puasa dengan Mommy Ngah dan Daddy Ngah di Seoul Garden, Angsana JB Mall.

_DSC0547

Ini gambar sebelum berbuka, tapi makanan semua dah standby atas meja. Kami sampai lebih kuranh 6.40pm. Makanan letak jauh sikit dari Abang Ilham sebab takut dia tercekut hahahaha. Alhamdulillah cukup seminggu masih belum ponteng puasa. Tapi as usual masih lagi yak boleh terima kenyataan kenapa Syamil tak puasa.

_DSC0543

Thanks Mommy Ngah dan Daddy Ngah teman ke sini. Babah datang tapi lewat sikit.

_DSC0549

Gigih masak sebelum masuk waktu hehehe. Oh my favourite!

_DSC0550

Kimchi jangan dilupakan. Ummi ambil nasi goreng sikit. Daging perapan tu kemain banyak lagi ambil semua sedap-sedap belaka.

_DSC0551

Tak dilupakan korean sauce dan garlic sauce yang super sedap. Alhamdulillah rezeki puasa ke 7. Lepas makan kami meronda Angsana je cuci mata cuci poket hehehe.

p/s Lemak tongkeng Ummi tak masak dah berapa hari.. hari ni pun tak masak.. esok pun sama.. πŸ€¦β€β™€οΈπŸ€¦β€β™€οΈ

Share this nice post:

7 Comments

  • sunah sakura

    24/05/2018 at 11:25 pm

    sedap ni..da lama tak pergi seoul garden..last pergi bulan mac tahun lepas kot? hahaha

  • kisahsidairy

    25/05/2018 at 8:59 am

    ala..nak ke sini asyik tak menyempat je lah..semua sedap tu…nyum2

  • Mar Mansor

    25/05/2018 at 1:14 pm

    sedapnya makan kat situ.

  • Sis Lin

    25/05/2018 at 9:14 pm

    Bukan main lemak tongkeng eh Mummy tak masak, berapa hari tak masak da..kemainnn eh..hahahahahaaa

    1. Hernee Nazir

      28/05/2018 at 1:35 pm

      berhari2 kak oii hahaha

  • Maya Amir

    07/06/2018 at 1:24 pm

    Hernee.. Berapa buffet untuk buka puasa for adult?

    1. Hernee Nazir

      07/06/2018 at 1:29 pm

      dia ada promo utk late dinner jek kak rm34.. masa kita makan tu harga biasa rm44..sebab ada member card disc 10%

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: