First Payment.. TQ Google Adsense!

25/01/2018

Payment Google Adsense pertama.jpg

Alhamdulillah rezeki hujung-hujung bulan. Rezeki pertama dari Google Adsense. Saja nak abadikan memori dalam blog ni. Bukan nak menunjuk-nunjuk tau. Alaaaaa rezeki kita sikit je na bandingkan dengan blogger-blogger otai hehehe.

Ini pun tak sangka 3 bulan lepas Google Adsense approved dan seterusnya menghasilkan rezeki sebanyak ini. Alhamdulillah! Mudah-mudahan meriah lagi ads dalam blog Ummi yang macam air pasang surut ni hehe.

Korang yang masih belum apply Google Adsense tu cepat apply. Mana tahu ada rezeki korang bersama Google Adsense. Kalau dah approve nanti, bila cecah 10USD je korang akan dapat verification code dari google, then bila income dah cecah 100USD, korang boleh setkan payment method as wire transfer to bank account. Nanti Google bagi notification untuk payment. Payment akan masuk directly ke bank account korang.

Ummi tak teror pun bab Google Adsense ni. Main taram jek la tepek ads. Yang penting jangan melanggar rules yang ditetapkan oleh Google Adsense. Rezeki payment ni lepaslah untuk Ummi renew hosting blog ni dan Ummi masih setia menggunakan khidmat NetKL. Oklah, selamat menjana pendapatan melalui Google Adsense. Moga-moga semakin naik la income Ummi ya.

Share this nice post:

8 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: