Third Payment.. TQ Google Adsense!

Third Payment.. TQ Google Adsense!

Third Payment.. TQ Google Adsense! | Assalamu’alaikum. Alhamdulillah syukur. Menulis blog bukan sekadar membebel kosong. Menulis dengan hasil walau hasilnya tak segah mana hehe. Syukur rezeki dari google ads untuk kali ketiga. Baru tiga kali je awak. Tak hebat macam awak ekeke. Blog chokia makcik kampung je.

Kali ni cash out 109.30 USD dapatlah menggembirakan perut suami dan anak-anak hehe. Selebihnya Ummi simpan untuk tabungan Ummi untuk beli “tut” hehehe. Beli apa? Hmmm.. nantilah share.

Kejadian dua malam lepas. Ummi dah janji nak belanja dan suruh diorang pilih nak makan kat mana dan akhirnya diorang pilih Sushi King. Masih kemaruk tahap dewa hahaha.

Nak rezeki semakin berkat dan membuak, janganlah kedekut dengan rezeki yang ada. Berkongsilah dengan keluarga terdekat dahulu insha Allah makin bercambah rezeki kita.

Nak duit google adsense mencanak-canak naik, senang je. Rajin-rajinlah update blog. Bila rajin update blog maka page view pun bertambah. Nasihat dari makcik kampung yang kekadang rajin kekadang malas ya ampun nak update blog hahaha. Konsisten update insha Allah ada je rezeki uolls ok. Part setting account segala bagai pun jangan diabaikan. Nak bagi tips lain makcik is tak ada ilmu. Makcik sejenis redah je, untung sabut timbul.. untung batu tenggelam gitu. But the most important tip is.. updatelah blog tu. Kalau tak berupdate macamana iklan nak muncul ye tak? hehehe.

Oklah, till then babai!

180 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

5 thoughts on “Third Payment.. TQ Google Adsense!

  1. tahniah kak H dah dapat 3x cash out adsense.. kite baru 1st time nak checkout semalam.. debor x sabar nak tunggu duit masuk.. haha.. alhamdulillah.. rezeki adsense..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!