Third Payment.. TQ Google Adsense!

Third Payment.. TQ Google Adsense! | Assalamu’alaikum. Alhamdulillah syukur. Menulis blog bukan sekadar membebel kosong. Menulis dengan hasil walau hasilnya tak segah mana hehe. Syukur rezeki dari google ads untuk kali ketiga. Baru tiga kali je awak. Tak hebat macam awak ekeke. Blog chokia makcik kampung je.

Kali ni cash out 109.30 USD dapatlah menggembirakan perut suami dan anak-anak hehe. Selebihnya Ummi simpan untuk tabungan Ummi untuk beli “tut” hehehe. Beli apa? Hmmm.. nantilah share.

Kejadian dua malam lepas. Ummi dah janji nak belanja dan suruh diorang pilih nak makan kat mana dan akhirnya diorang pilih Sushi King. Masih kemaruk tahap dewa hahaha.

Nak rezeki semakin berkat dan membuak, janganlah kedekut dengan rezeki yang ada. Berkongsilah dengan keluarga terdekat dahulu insha Allah makin bercambah rezeki kita.

Nak duit google adsense mencanak-canak naik, senang je. Rajin-rajinlah update blog. Bila rajin update blog maka page view pun bertambah. Nasihat dari makcik kampung yang kekadang rajin kekadang malas ya ampun nak update blog hahaha. Konsisten update insha Allah ada je rezeki uolls ok. Part setting account segala bagai pun jangan diabaikan. Nak bagi tips lain makcik is tak ada ilmu. Makcik sejenis redah je, untung sabut timbul.. untung batu tenggelam gitu. But the most important tip is.. updatelah blog tu. Kalau tak berupdate macamana iklan nak muncul ye tak? hehehe.

Oklah, till then babai!

 339 total views,  1 views today

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!