Foods Review,  Work

Minum Petang – Sweedish Meatball Ala IKEA By Teeny Tiny Kitchen

Buka blog ni je tayang makanan. Buka je nampak makanan. Sorrylah kawan. Puan blog memang kaki makan. Lepas tu dia tak suka makan sorang, dia suka share lemak dengan kawan-kawan hahaha.

Petang ni kita order Sweedish Meatball Ala IKEA dari Ekien (Teeny Tiny Kitchen). Bukan kita je yang order, kawan kita Cik Puan Fairy pun order hahaha. Habislah terjebak dengan hasutan orang kuat makan. Hujan-hujan perut lapar laju la meatball masuk perut ekeke. Sedappppp and recommended!

fairy
Kannn..mak dah kata sedap.. tak percaya..

Inilah kawan-kawan yang terpaksa dijebakkan dalam hal ni. Kecuali yang belakang monitor tu. Petang ni dia “evening sickness” tak lalu makan kepala pening pembawakan budak katanya. Ehhhh.. geng kunyit ni siap ada pembawakan budak ahahaha. Gurau je!

Oklah, kalau korang nak order boleh contact Ekien ya. Ummi tengah fikir nak masak apa malam ni. Idea pleaseeeeeee 😉

Korang yang nak try buat Meatball Ala IKEA ni boleh rujuk resepi ni ya.

DDHN | Resepi Homemade Meatball Ala IKEA

 

Share this nice post:

Comments

comments

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: