Aktiviti Menarik Sepanjang September 2017 Sempena Legoland 5th Brick-Versary

Sempena Legoland 5th Brick-Versary ni, banyak aktiviti-aktiviti menarik yang telah disusun oleh pihak Legoland Malaysia Resort. Korang yang nak bawa anak-anak ke sini boleh rujuk jadual di bawah ya. Mudah untuk korang set date and time.

Legoland 5th Brcik-Versary Show Guide

SHOW GUIDE

Power Dance Tutorial @ The Beginning
Daily | 9.50 am – 10.00 am

20170909_150010.jpg

Building Our Giant Birthday Cake @ The Beginning
Daily | 10.00 am – 6.00 pm
**Uji kebolehan anak-anak dengan membina Giant Birthday Cake. Cenderahati menarik menanti!

Speed Building Challenge @ LEGO City Stage Holding Area
Daily |11.30 am, 1.30 pm, 4.30 pm
Weekend, Public and School Holidays: 5.30 pm

20170909_174204.jpg

Jumbo Minifigure Trade @ The Beginning
Daily |10.00 am – 10.30 am, 12.00 pm – 12.30 pm, 2.00 pm – 2.30 pm, 4.00 pm – 4.30 pm
Weekend, Public & School Holidays: 5.30 pm – 6.30 pm
**Korang juga berpeluang berjumpa Jumbo Minifigure macam kami ni.

Spot The Minifigure – I Love Legoland, Park Wide
Daily | 10.00 am – 6.00 pm

wp-image--484479234

Brick-Dance Parade @ LEGO City
Daily | 3.45 pm
**Salah satu aktivit yang dinanti oleh anak-anak. Pastinya mereka teruja melihat watak-watak kegemaran mereka beraksi di depan mata.

Character Dance Show @ LEGO Star Wars Miniland
Weekend, Public & School Holidays: 4.00 pm

20170909_183815.jpg

Awesome Parade @ The Beginning
Weekend, Public & School Holidays: 6.30 pm
**Anak-anak korang pasti teruja dan ikut menari bila melihat watak-watak kegemaran mereka membuat persembahan. Ada sesi bergambar dengan watak-watak yang ada.

THE BIG PARTY @ The Beginning
15, 16, 17 Sept: 6.00 pm – 6.45 pm
** Korang boleh tengok dari luar Legoland atau yang ada Annual Pass boleh masuk dan sertai persembahan dari staff Legoland.

Legoland 5th Brcik-Versary Ultimate Prize.jpg
Dengan Brick-Versary Goodie Coupons, korang juga berpeluang memenangi Ultimate Prize, iaitu Percutian PERCUMA Ke LEGOLAND Jepun untuk 4 orang. Lebih 1000 kupon akan diagihkan bermula 1 – 30 September 2017 tertakluk kepada terma dan syarat.

*******
Info lanjut tentang Legoland 5th Brick-Versary boleh refer SINI. Tunggu next entry Ummi kongsikan aktiviti sepanjang kami di sana ya.

Instagram: @legolandmalaysia
Share this nice post:

5 Replies to “Aktiviti Menarik Sepanjang September 2017 Sempena Legoland 5th Brick-Versary”

  1. tak pernah gi lego land lagi.. teringin pun ada.. tapi tunggu baby beso sikit la kot.. harap sampai gak hajat nak ke sini.. huhu

    1. hehehe kita ni dekat jek dgn rumah..rezeki anak2 dpt tiket free.. awak bagi email kat kita.. try cuba nasib nak tak?

  2. Cepat2!!! Hari ni LAST!! Jemput join Giveaway di blog Tengkubutang.com yea.. mana tahu ada rezeki menang apa-apa hadiah kan… kalau tak minat hadiah.. jemput join sekadar support contest di blog TB tu ke.. boleh…? heeee.. thank you.. i love you.. =) jom meriahkan lagi contest ni disamping boleh dapat trafik dari peserta-peserta yang join untuk blogwalking.. =)..

    Kepada yang dah join.. Terima kasih sangat-sangat… semoga Allah murahkan rezeki korang.. Aamiin..

    http://www.tengkubutang.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

    1. wahh nak join..kejap lagi jengah..

  3. […] Aktiviti Menarik Sepanjang September 2017 Sempena Legoland 5th Brick-Versary […]

Leave a Reply