Quality Time With Ilham

Aktiviti Menarik Sepanjang September 2017 Sempena Legoland 5th Brick-Versary

Sempena Legoland 5th Brick-Versary ni, banyak aktiviti-aktiviti menarik yang telah disusun oleh pihak Legoland Malaysia Resort. Korang yang nak bawa anak-anak ke sini boleh rujuk jadual di bawah ya. Mudah untuk korang set date and time.

Legoland 5th Brcik-Versary Show Guide

SHOW GUIDE

Power Dance Tutorial @ The Beginning
Daily | 9.50 am – 10.00 am

20170909_150010.jpg

Building Our Giant Birthday Cake @ The Beginning
Daily | 10.00 am – 6.00 pm
**Uji kebolehan anak-anak dengan membina Giant Birthday Cake. Cenderahati menarik menanti!

Speed Building Challenge @ LEGO City Stage Holding Area
Daily |11.30 am, 1.30 pm, 4.30 pm
Weekend, Public and School Holidays: 5.30 pm

20170909_174204.jpg

Jumbo Minifigure Trade @ The Beginning
Daily |10.00 am – 10.30 am, 12.00 pm – 12.30 pm, 2.00 pm – 2.30 pm, 4.00 pm – 4.30 pm
Weekend, Public & School Holidays: 5.30 pm – 6.30 pm
**Korang juga berpeluang berjumpa Jumbo Minifigure macam kami ni.

Spot The Minifigure – I Love Legoland, Park Wide
Daily | 10.00 am – 6.00 pm

wp-image--484479234

Brick-Dance Parade @ LEGO City
Daily | 3.45 pm
**Salah satu aktivit yang dinanti oleh anak-anak. Pastinya mereka teruja melihat watak-watak kegemaran mereka beraksi di depan mata.

Character Dance Show @ LEGO Star Wars Miniland
Weekend, Public & School Holidays: 4.00 pm

20170909_183815.jpg

Awesome Parade @ The Beginning
Weekend, Public & School Holidays: 6.30 pm
**Anak-anak korang pasti teruja dan ikut menari bila melihat watak-watak kegemaran mereka membuat persembahan. Ada sesi bergambar dengan watak-watak yang ada.

THE BIG PARTY @ The Beginning
15, 16, 17 Sept: 6.00 pm – 6.45 pm
** Korang boleh tengok dari luar Legoland atau yang ada Annual Pass boleh masuk dan sertai persembahan dari staff Legoland.

Legoland 5th Brcik-Versary Ultimate Prize.jpg
Dengan Brick-Versary Goodie Coupons, korang juga berpeluang memenangi Ultimate Prize, iaitu Percutian PERCUMA Ke LEGOLAND Jepun untuk 4 orang. Lebih 1000 kupon akan diagihkan bermula 1 – 30 September 2017 tertakluk kepada terma dan syarat.

*******
Info lanjut tentang Legoland 5th Brick-Versary boleh refer SINI. Tunggu next entry Ummi kongsikan aktiviti sepanjang kami di sana ya.

Instagram: @legolandmalaysia
Share this nice post:

Comments

comments

5 thoughts on “Aktiviti Menarik Sepanjang September 2017 Sempena Legoland 5th Brick-Versary

  1. Cepat2!!! Hari ni LAST!! Jemput join Giveaway di blog Tengkubutang.com yea.. mana tahu ada rezeki menang apa-apa hadiah kan… kalau tak minat hadiah.. jemput join sekadar support contest di blog TB tu ke.. boleh…? heeee.. thank you.. i love you.. =) jom meriahkan lagi contest ni disamping boleh dapat trafik dari peserta-peserta yang join untuk blogwalking.. =)..

    Kepada yang dah join.. Terima kasih sangat-sangat… semoga Allah murahkan rezeki korang.. Aamiin..

    http://www.tengkubutang.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *