Pen Untuk Mendoodle – Uni Pin Fine Line Drawing Pen

18/08/2017

Ada orang tanya Ummi mendoodle guna pen apa? Tanya orang yang amatur ni, memang jawapannya tak berapa nak expert lah hehehe.

Banyak-banyak drawing pen Ummi paling suka Uni Pin Fine Line Drawing Pen ni. Harga pun murah je sebatang RM5.90. Beli kat Talent Book Store ada membership card dapatlah diskaun RM5.02. Tapi yang ni bukan water proof.

Macam drawing pen lain, Uni Pin pun ada all range of size. Korang pilih je la mana yang sesuai. Eh dah lama kita tak pegang pen. Dah ada stok pen baru ni gatal tangan nak mendoodle. Ok, nanti Ummi share pen-pen yang lain pula ya. Till then, babai!

Share this nice post:

2 Comments

  • kisahsidairy

    18/08/2017 at 1:22 pm

    buatkan doodle untuk saya boleh tak umi ilhams…nak letak kat frame….pleaseeee

    1. Hernee Nazir

      18/08/2017 at 4:34 pm

      hehehe insha Allah..nanti bagu details nak bubuh apa..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: