Friday’s Lunch Tapau Subway

Walaupun Ummi cuti, tapi friday’s lunch tetap bersama Geng Jumaat hehe. Nampak sangat dorang tak selera makan kalau Kak Long kawasan tak ada kan? hehe. Jangan muntah hijau ya Noni & Eqa.

Hari ni diorang tapau Subway dan makan berjemaah di Markas Kelasi 7 hahaha.

Ummi request nak roasted beef, salad nak semua dan disimbahi sos honey mustard, BBQ dan blackpepper. Nyumssss.

Makanan tambahan, buah bidara cicah kuah rojak sedap.

Ini ha tetamu Ummi hari ni. Siap bagi makan saki baki kuih raya lagi. Barulah diorang selera nak makan tau kalau tak kemurungan hehe.

Thanks eh korang. Next week kita lunch sama-sama lagi. Bolehlah fikir mana lokasi makan sedap minggu depan.

Share this nice post:

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: